MAGEM Tiyatro Topluluğu’nun sahnelemekte olduğu ‘Hangisi Babası’ isimli oyun Mağusalı tiyatro severlerle son kez buluşacak…

Mağusa Gençlik Merkezi (MAGEM) Tiyatro Topluluğu’nun bu yıl sahnelediği Ray Cooney’in ‘Hangisi Babası’ isimli oyunu 23 Mart Cumartesi akşamı son kez Mağusa’da sahnelenecek.

Mart ayı boyunca her cumartesi Rauf Denktaş Kültür ve Kongre Merkezi (KÜKOM)’nde sahnelenen oyun büyük beğeni kazanmış, tiyatro severler önceki gösterilerde salonu doldurmuştu.
Oyunun yönetmeni Sami Yakar; “oyunumuzu seyircinin seveceğini biliyorduk ama bu kadar ilgi görmesi bizi de şaşırttı. Hareketli ve çok komik bir oyun ortaya çıktı. 23 Mart cumartesi akşamı Mağusa seyircimizin karşısına son kez çıkacağız. İzleyemeyen ve doyasıya gülmek isteyenler kaçırmasın” diye konuşarak Mağusalı tiyatro severleri oyuna davet etti.
Tiyatro oyununa katılmak isteyenlerin 365-27-60 numaralı telefondan ayrıntılı bilgiye ulaşabilecekleri açıklandı.
“Hangisi Babası” Ray Cooney’in vodvil türündeki bir oyunu. Oyunda iki kadınla evli bir taksi şoförünün her kadından olan çocukları tesadüfen internette tanışırlar ve görüşmeye karar verirler.
John ve Stanley’in iki çocuğun görüşmesini engellemek için çevirdikleri entrikalar komik durumları ortaya çıkmasına neden olur.
Oyunda Hasan Sirhan, Ceren Boyacı, Murat Sirhan, Bilen Kılıç, Kamil Saldun, Ülkü Nereli ve Görsel Güneysoy rol alıyor. Oyun Cumartesi akşamı saat 20:00’da Rauf Denktaş Kültür ve Kongre Merkezin’de sahnelenecek.
Ekip ayni oyunla 2-6 Nisan tarihlerinde yapılacak Menemen 5. İnadına Tiyatro Festivali’ne katılacak.
 
Editör: TE Bilisim