Polis Basın Subaylığı’ndan yapılan açıklamada, dün gerçekleştirilen operasyon sonucu D.T.M.’nin (E-26) kullanımında bulunan araçta ve araçta yolcu olarak bulunan T.I.M. (E-24) ve K.C.M.’nin (E-26) üzerlerinde yapılan aramada yaklaşık 60 gram ağırlığında satışa hazır vaziyette Hint keneviri türü uyuşturucu bulunarak emare olarak alındı.

Aynı gün D.T.M.’nin (E-23) Lefkoşa’da kaldığı evde yapılan aramada yaklaşık 2 gram ağırlığında Hint keneviri türü uyuşturucu madde bulunarak, emare olarak alındı.

Yürütülen ileri soruşturmada meselede bağlantısı olduğu tespit edilen K.C.H.’nin (E-23) evinde yapılan aramada ise, yaklaşık 10 gram ağırlığında Hint keneviri türü uyuşturucu madde bulunarak emare olarak alındı.

Bahse konu şahıslar ile birlikte mesele ile ilgili olarak bağlantısı olduğuna inanılan L.N.A. (K-26) ve D.Z.M. (E-26) tutuklandı. Soruşturma devam ediyor.

BAFRA’DA HIRSIZLIK       

Bafra’da faaliyet gösteren bir şirkette çalışan N.O’nun, 2020 yılı Ağustos ayında, “asansör tamiri ve iş yeri lojmanlarına su alınması için” kendisine verilen toplam 3 bin 635 TL parayı zimmetine geçirerek, çaldığı tespit edildi.

Bahse konu şahıs tutuklanırken, soruşturma devam ediyor.

SOKAĞA ÇIKMA YASASINA AYKIRI HAREKET EDEN 5 KİŞİYE YASAL İŞLEM    

Sokağa çıkma yasağı kapsamında 8-9 Temmuz tarihleri arasında, ülke genelinde polis tarafından gerçekleştirilen denetimler sonucu toplam 5 kişinin sokağa çıkma yasağını ihlal ettiği tespit edildi. Bahse konu şahıslar hakkında yasal işlem başlatıldı.

Editör: Haber Merkezi