Hamitköy halkı Harmancı ve ekibini yoğun ilgi ile karşılarken, kendisini yakından takip ettiklerini ve ortaya koyduğu projeler ile çalışmalarını takdirle karşıladıklarını belirttiler.
LTB Başkan Adayı Mehmet Harmancı, Hamitköy’ün Lefkoşa’ya bağlanmasına, yıllardır ödemelerin LTB’ye yapılmasına rağmen, hak edilen hizmeti bir türlü alamadıklarına dikkat çekti.
Hamitköy ve bölge halkının sorunlarını bildiklerini ve söz konusu sorunları çözecek ekip ve projelerinin hazır olduğunu söyleyen Harmancı, her bölgeye eşit hizmet götürmenin temel prensipleri olacağını söyledi ve “Hamitköy hak ettiği hizmeti alacak, Hamitköy de Lefkoşa’nın bir parçası olacak ” dedi.
Kanalizasyon, lağım sularının sokaklara taşması, dere yatakları, çöpler, yeşil alanların azlığı ve evlere yakın ağılların Hamitköy’ün en önemli sorunları olduğunu, bu sorunları gerek bölge halkından dinlediklerini, gerekse de yerinde tespit ettiklerini belirten Harmancı, “Tüm sorunların bilincindeyiz ve tümü için de ayakları yere basan, gerçekçi projelerimiz var” dedi.
 
Editör: TE Bilisim