Toplumcu Demokrasi Partisi (TDP) Genel Başkanı Mehmet Çakıcı, özellikle son yıllarda halkın iradesinin ayaklar altına alındığını ve halka karşı ihanet içinde olunduğunu savunarak, TDP olarak, halkın iktidarını hükümete taşımakta kararlı olduklarını vurguladı. TDP Basın Bürosu’ndan yapılan açıklamaya göre, TDP Girne milletvekili adayları Zeki Çeler, Ayşe Öztabay, Cemal Varoğlu, Ahmet Sait Sayın, Fırat Yoran, Elif Görem Gümüşmaden, Yıldır Yıldırım, Ali Alpay, Mehmet Özçetin ile Fatma Ramadan’dan oluşan milletvekili adayları, seçim çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor.

Genel Başkan Mehmet Çakıcı’nın da eşlik ettiği adaylar seçim çalışmaları çerçevesinde, Türk Ocağı Spor Kulübü, Ozanköy ve Dikmen bölgesini ziyaret etti. Ziyaretlerde TDP’nin ‘Zamanı Geldi’ adlı seçim bildirgesi ile aday tanıtım broşürleri dağıtıldı.

TDP Genel Başkanı Mehmet Çakıcı, ülkede denenmemiş, göreve geldiğinde halkı hayal kırıklığına uğratmayacak tek siyasi partinin TDP olduğunu belirterek, ülkedeki değişimin ve dönüşümün önünü açacak partinin TDP olduğunu vurguladı.

Halkın iktidarını hükümete taşımak için yola çıktıklarını kaydeden Çakıcı, “28 Temmuz seçimlerinin ardından TDP çok daha güçlü bir şekilde hükümette yerini alacaktır. Halkın bizlere verdiği güç ve destek de bunun göstergesidir” dedi.

TDP’nin diğer partilerden çok önemli farkları olduğunu dile getiren Çakıcı, faiz mağdurları için yasa tasarısı sunan tek partinin TDP olduğunu söyledi ve binlerce kişinin mağdur olmasına neden olan faiz sorununa son vereceklerini kaydetti.

Çakıcı, “Şunun net olarak bilinmesini isteriz ki, TDP iktidarında birkaç tane aile zengin olmayacak. Herkes destekten eşit ve adil şekilde yararlanacak, bozulan gelir dağılımı yeniden tesis edilecek ve orta sınıf güçlendirilecek” dedi. Çakıcı, TDP geldiğinde vergi adaleti sağlanacağını, hukuk reformuyla denetimlerin artacağını ve yeni ceza yasasının devreye sokulacağını anlattı.

“Hastanelerdeki hizmetler ücretsiz olacak. Tam gün eğitime geçilecek” diyen Çakıcı, bütçe açıklarının çalışanların sırtından kapatılmasına da son vereceklerini vurguladı. 
Editör: TE Bilisim