Demokrat Parti (DP) LTB Başkan adayı Mustafa Arabacıoğlu, 8 Nisan’da gerçekleştirilecek ara seçime kısa bir süre kala ziyaretlerine aralıksız devam ediyor.

Bu bağlamda belediye meclis üyesi adayları, Lefkoşa İlçe Başkanı Kemal Öztürk, Kadın Örgütü Başkanı Esen Yalın Aktoprak, Gençlik Örgütü Başkanı Münür Öztürk ve DP’ye gönül veren kalabalık bir heyetle Metropol Yolu’nu ziyaret eden Arabacıoğlu, burada esnaf ve vatandaşla bir araya geldi.

Ziyareti sırasında esnaf vatandaşla sohbet eden ve sorunlarını dinleyen Arabacıoğlu ve beraberindeki heyet, Doğru Dürüst Lefkoşa için yapacakları hakkında bilgi de verdi.

Vatandaşın yoğun ilgi ve sevgisiyle karşılaşan Arabacıoğlu, buradaki konuşmalarında 8 Nisan’dan itibaren ekibiyle birlikte bu ilgi ve sevgiye layık olmak için çok çalışacaklarını kaydetti.
Arabacıoğlu, Lefkoşa’nın diğer bölgelerinde olduğu gibi Metropol yolu için de güzel projeleri bulunduğunu, amacının LTB’yi ülkeye yaraşır bir başkent haline getirmek olduğunu söyledi.

Kıbrıs Türk halkının özlemini duyduğu “halka karşı dürüst davranan siyaset anlayışı”nın LTB seçimleri ile gerçek olacağının altını çizen Arabacıoğlu, “İnanıyorum ki, Lefkoşa Türk Belediyesi seçimleri ile başlatacağımız değişim, çaresiz olmadığımızı göstereceğimiz bir fırsat olacak. Bu fırsat ülkemiz ve belediyemiz için umutların yeşerdiği bir milada dönüşecek. Bu değişimi başlatmak için sizlerden destek bekliyoruz” şeklinde konuştu.




 
Editör: TE Bilisim