Kuzey Kıbrıs Turkcell’den “Hade Temizleylim” etkinliğine tam destek

• Kuzey Kıbrıs Turkcell özel sektördeki en geniş katılımı göstererek 200 kişi ile kampanyada yer alacak.

• Aybars Karaatmaca “Sosyal sorumluluk odaklarımızdan olan çevre başlığı altında yaptığımız projelere bir yenisini ekleyecek olmanın gururunu yaşıyoruz. Kuzey Kıbrıs Turkcell ailesi olarak bu önemli çevre temizliği etkinliğine katılıyor, tüm halkımızı da katılmaya davet ediyoruz.”


Kuzey Kıbrıs Çevre Platformu'nun girişimi ile başlatılan "Let’s do it" etkinliğine Kuzey Kıbrıs Turkcell de tüm çalışanlarıyla birlikte destek veriyor.
Turkcell Girne Boğazı’ndan Alsancak’a kadar çok geniş bir alanda, 200kişiyle, özel sektördeki en geniş katılımı göstererek etkinlikte yer alacak. Kuzey Kıbrıs Turkcell ailesi gün boyunca Let’s do it kampanyasına destek verecek.
“Hade Temizleylim” sloganıyla yola çıkılan ve 5 Haziran’da 5 saatte Kuzey Kıbrıs’ta temizlik seferberliği için planlanan organizasyona Kuzey Kıbrıs Turkcell de katkı koyuyor.
Kuzey Kıbrıs Turkcell Genel Müdürü Aybars Karaatmaca, organizasyona en üst düzeyde ve kalabalık bir grupla katılım göstereceklerini, ilk günden itibaren destek verdiklerini belirterek, “Tüm Kuzey Kıbrıs halkını, kurumlarımızı, çevreye duyarlı tüm gönüllüleri etkinliğe bekliyoruz” dedi.
Kuzey Kıbrıs Turkcell’in kurulduğu günden bu yana çevreye karşı olan duyarlılığını her fırsatta gösterdiğini belirten Karaatmaca, “Ülkemize 70 binin üzerinde fidan kazandırdık, kaplumbağalarımızı koruduk, gözettik, sahil temizlik kampanyalarımızı geleneksel olarak tekrarladık, ülkemize pek çok park alanı yaratılmasında öncü olduk. Sürdürülebilir çevre hassasiyetini son derece önemsiyoruz. Böylesine anlamlı bir organizasyona destek vermekten de onur duyuyoruz” dedi.

“Çevre için el ele verdik”

‘Let’s do it’ etkinliği için tüm kurumlara katılım çağrısı yapan Kuzey Kıbrıs Turkcell Genel Müdürü Aybars Karaatmaca “Kuzey Kıbrıs Çevre Platformu'nun başlattığı ‘Hade Temizleylim’ etkinliği ilk duyduğumuz andan itibaren proje hepimizde büyük heyecan yarattı. Bu önemli proje içinde yer almak bizi son derece mutlu etti. Kıbrıs Türk Tabipleri Birliği Başkanı sayın Filiz Besim başkanlığında tüm Çevre Platformu’nu bu önemli projeyi hayata geçirdikleri için tebrik etmek istiyorum” dedi.
Karaatmaca sözlerine şöyle devam etti:
“Çevre denince akla gelen ilk kurum olmak bize gurur veriyor. Bu proje içinde yer almanın verdiği sorumlulukla tüm çalışanlarımız el ele verdi, 5 Haziran tarihindeki etkinliği bekliyoruz. Hepimiz üzerimize düşen görevi gönüllülük esasıyla yapacağız. Halkımızla birlikte ülkemizi temizlemek için tüm teknoloji ve insan kaynağımızı seferber ediyoruz.”
Karaatmaca ayrıca tüm çalışanlarıyla katılacakları temizlik sonrası işlerin evden yönetileceğini sözlerine ekledi.


 
Editör: TE Bilisim