Milli Eğitim Bakanlığı ile KKTC Telsim işbirliğiyle bu yıl ikincisi düzenlenen Liselerarası Müzik Yarışması’nda KKTC’yi başarıyla temsil eden Güzelyurt Kurtuluş Lisesi, ödülünü düzenlenen törenle aldı.

Güzelyurt Kurtuluş Lisesi’nde düzenlenen tören, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’yla başladı.

BÜYÜKAĞA

Kurtuluş Lisesi orkestrasının yarışmadaki performansının yer aldığı slayt gösterisiyle süren törenin açılış konuşmasını yapan Okul Müdürü Veli Büyükağa, öğrencilere fırsat verildiği zaman disiplinli bir çalışma ile her konuda başarı elde edebileceklerini belirtti.

KARAS

KKTC Telsim Genel Müdürü Rasim Karas da, iyi bir birey olmanın yolunun sosyal faaliyetlerden geçtiğini vurgulayarak, öğrencilerin verilen olanaklardan en iyi şekilde yararlanmasını ve sosyal faaliyetlere katılmasını istedi.

ARABACIOĞLU

Milli Eğitim Bakanı Mustafa Arabacıoğlu da, okulların dershanelerden farkının sosyal faaliyetler olduğuna dikkati çekerek, Kurtuluş Lisesi’nin sosyal faaliyetlere verdiği önemin örnek alınması gerektiğini söyledi.

Orkestra üyelerini ve öğretmenleri başarılarından dolayı tebrik eden Arabacıoğlu, önümüzdeki yıl daha fazla lisenin KKTC’yi Türkiye’deki yarışmada temsil etmesini diledi.

Konuşmaların ardından tören, Kurtuluş Lisesi Korosu’nun müzik dinletisiyle sona ererken, Güzelyurt Kurtuluş Lisesi’ne KKTC Telsim tarafından piyano hediye edildi. 
Editör: TE Bilisim