TAMMÜDEN ADAM ÖLDÜRME VE İNTİHAR
26 Haziran 2014 tarihinde, 06.50 sıralarında, Gönyeli’de, Şht. Hüseyin Amca Caddesi üzerinde, yaya olarak yürüyen Filiz SAYAR (K-35), ayni caddede köşe üzerinde bulunan ikametgahta kalmakta olan Hüseyin Selçuk ÖKSÜZOĞLULARI (E-56) tarafından, av tüfeği vurulup taammüden öldürdükten sonra bahse konu adreste aynı av tüfeği ile ikametgahı içerisinde intihar etmek suretiyle yaşamını yitirmiştir.
Adı edilenlerin cesetleri üzerinde Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesinde yapılan otopsilerinde; Filiz SAYAR’ın ölüm sebebinin ateşli silah yaralanmasına bağlı olarak gelişen iç organ ve büyük damar yaralanması, iç ve dış kanama, Hüseyin Selçuk ÖKSÜZOĞLULARI’nın ise ateşli silah yaralanmasına bağlı olarak gelişen iç kanama sonucu olduğu tespit edilmiştir. Soruşturma devam etmektedir.

BİNA AÇMA VE HIRSIZLIK
25.06.2014 tarihinde, saat 03.00 sıralarında, Gazimağusa’da faaliyet gösteren “Fidan Market” isimli iş yerinin kapısı V.D (E-34) tarafından hasar yapmaksızın açılarak içeriye girilmiş ve içerisinden 60 TL bozuk para ile 30 adet telefon kontör kartı çalınmıştır. Adı edilen tutuklanmış olup, soruşturma devam etmektedir.

HIRSIZLIK VE KASTİ HASAR
25.06.2014 tarihinde, saat 00.30 saatleri arasında, Gazimağusa’da Güvercinlik köyü kavşağında bulunan bir iş yerinin inşaat alanındaki elektrik tesisatının yaklaşık 6.105 metre uzunluğundaki kabloları T.Ö. (E-37), M.E. (E-17), D.A (E-17) ve F.Ö. (E-17) tarafından kesip hasara uğratıldıktan sonra çalınmıştır. Akabinde bir aracın üzerindeki 2 adet akü, bir şahsa ait dozerin mazot tankı içerisinden 90 litre Euro dizel yakıt, iş yerine ait su motoru, 30 metrelik elektrik uzatma kablosu, inşaatta kullanılan 1 adet el arabası ve 10 adet iskele çapraz demirlerini çalmışlardır. Adı edilenler tespit edilerek tutuklanmışlardır. Soruşturma devam etmektedir.
HIRSIZLIK 24-25.06.2014 tarihleri, 19.00-11.00 saatleri arasında, Bostancı'da Taşpınar yolu üzerinde Aydın PORTAKALCI'ya ait ağılın önünde boş arazi içerisinde bulunan sekiz adet su yalağı olarak kullanılan döküm küvet meçhul şahıs/lar tarafından çalınmıştır. Soruşturma devam etmektedir.

MÜZİK İZNİ KURALLARININ İHLALİ
26.06.2014 tarihinde, 01.30 - 02.00 saatleri arasında, Gazimağusa'da faaliyet gösteren Ehli Keyf Restoran Bar, Beer Port Bar ve The North Cafe Bar isimli iş yerlerinde, polis tarafından yapılan kontrolde izin hilafına müzik yayını yaptıkları tespit edilmiştir. Bahse konu iş yerleri işletmecileri hakkında yasal işlem başlatılmış olup, soruşturma devam etmektedir.

YANGIN
25.06.2014 tarihinde, saat 15.30 sıralarında, Çamlıköy’de henüz tespit edilemeyen sebepten dolayı bir yangın meydana gelmiştir. Yangın itfaiye ekipleri tarafından söndürülmüş olup, çıkan yangın sonucu; 3 adet hurma ağacı tamamen, 7 adet hayıt ağacı, 14 adet turunç fidanı, 6 adet yabani zeytin, 2 adet harup ağacı ve Oktay BAYRAMOĞLU’na ait 2 adet limon ağacı kısmen yanarak zarar görmüştür. Soruşturma devam etmektedir.



 
Editör: TE Bilisim