UBP Kadın Kolları eski Başkanı Süreyya Gürses, “Genç ve dinamik bir Başbakan olarak Serdar Denktaş’ın bu mevkide yer alması için çalışacağım” dedi.

DENKTAŞ, “DP-ULUSAL GÜÇLER GÜCÜNE GÜÇ KATMAYA DEVAM ETMEKTEDİR”

Lefkoşa’nın tanınmış simalarından Süreyya Gürses, Demokrat Parti Ulusal Güçler (DP-Ulusal Güçler) Genel Merkezi’nde düzenlenen törenle DP-Ulusal Güçler’e katıldı.

Süreyya Gürses’in KKTC’ni yeniden yapılandırma amacıyla yola çıkan DP-Ulusal Güçler’e katılmasından dolayı memnun olduğunu belirten DP-Ulusal Güçler Genel Başkanı Serdar Denktaş “Hiç şüphe yok ki Sn. Süreyya Gürses, çıktığımız bu yolda gücümüze güç katmıştır. Gürses’in ülkemizi aydınlık yarınlara taşıyacak olan DP-Ulusal Güçler çatısında olması bizleri memnun etmiştir” dedi.

Gürses gibi Devletine, Bayrağına, Vatanına bağlı her yurtseveri DP-Ulusal Güçler çatısı altına davet ettiklerini söyleyen Denktaş, “DP-Ulusal Güçler her geçen birlik ve beraberliğini pekiştirmeye ve gücüne güç katmaya devam etmektedir” dedi.

GÜRSES, “DP-ULUSAL GÜÇLER KENDİ GÖRÜŞLERİMLE ÖRTÜŞÜYOR”

Süreyya Gürses ise konuşmasında, uzun yıllardır siyasetle ilgilenen bir kişi olarak bundan sonraki siyasi hayatına DP-Ulusal Güçler’de devam edeceğini söyledi ve bundan duyduğu mutluluğu ifade etti.

DP- Ulusal Güçler’in KKTC’ye sahip çıkan, ulusal çizgide olan bir parti olduğuna işaret eden Gürses, kendi görüşleriyle örtüşen, Kurucu Cumhurbaşkanı merhum Rauf Raif Denktaş’ın izlerinin de bulunduğu bir partide çalışmanın kendisine mutluluk ve huzur vereceğine vurgu yaptı.

28 Temmuz’da gerçekleşecek erken genel seçimlerde DP-Ulusal Güçler’in sandıktan iktidar partisi olarak çıkması için elinden gelen desteği vereceğini de kaydeden Süreyya Gürses, “Genç ve dinamik bir Başbakan olarak Serdar Denktaş’ın bu mevkide yer alması için çalışacağım” dedi.

Törende DP-Ulusal Güçler Genel Başkanı Serdar Denktaş ve Süreyya Gürses’in yanı sıra Gazimağusa Milletvekili Ahmet Kaşif, Lefkoşa Milletvekili Hasan Taçoy, Kadın Örgütü Genel Başkanı Esen Yalın Aktoprak ve Lefkoşa İlçesi Kadın Örgütü Başkanı Aysel Ergün hazır bulundu.
 
Editör: TE Bilisim