İlk albümü “YALAN SÖYLEMEDİM” den sonra 14 yıl albüm yapmayan Işıman nihayet “ GÜN OLSUN” albümü ile yeniden müzikseverlerle buluşuyor.

Uzun yıllardan beri resim çalışmaları yanında besteler yapan Feridun Işıman, 2012’de Mısırda,2013 yılında iki kez Romanya’da ve Lefkoşa Belediye Orkestrası eşliğinde Lefkoşa’da ve 2014 Aralık ayında Hindistan’da konser verdi.

2013 yılı KasımındaKutay Alicik’in RE- CHORDS Kayıt Stüdyolarında çalışmalar başladı.Bu yapımdaExecutive Producer olan Kutay Alicik, Emre Yazgınile kayıt ve düzenlemeişlerinibirlikte yaptı.

Emre Yazgın tüm bestelerindüzenlemelerini,aranjmanlar,mixing vemasteringini yaparken, enstrümanlarda tüm gitarları ve klavyeleri de kullandı.Davullarda Yusuf Çerkez ve genç davulculardanFuat Kutrafalıyer aldı. Saksafonda IvanLaventrev, Viyolonselde ise Gürhan Nuray katkı koydu.Vokallerde ise Kıbrıs’ın en güçlü kadın seslerindeİnci Moreket yer aldı.

CD’deki10 bestenin tümü Işıman’a ait. İki şarkının sözlerigeçenyıl vefateden şair Erdoğan Alkana, biri ise Kıbrıslı Osman Eryaşar’a, geriye kalan 7 bestenin sözleri de yine Feridun Işıman’a ait.

CD de yer alan Şarkılar:1-Eylül Çalgıcısı, 2-Gün Olsun, 3-Kar Şiiri, 4-Sana Ulaşmak için, 5-Gölge, 6-Kim, 7-Ya Hep Ya Hiç, 8-Köprüler, 9- Bir Sevda, 10-Eftelya
Lefkoşa’da “OLDİES” Bar’da 12 Şubat 2015 Perşembe akşamısaat 20.00’de başlayacak olan “GÜN OLSUN” isimli albümün tanıtımına tümmüzisyen ve müzikseverler davetlidir.
 
Editör: TE Bilisim