Gülle, sağlıktaki sorunların etrafından dolaşmadan katılımcılığa da önem vererek süratle çözmek isteğini vurguladı.

Ahmet  Gülle bugün,  saat 14.00’te Oğuz Köse başkanlığındaki Hemşireler ve Ebeler Sendikası’nı kabul etti.

KÖSE

Sendika Başkanı Oğuz Köse kabulde yaptığı konuşmada, Sağlık Bakını Ahmet Gülle’nin zor bir göreve geldiğine işaret ederek, eskiden Kıbrıs Türk Tabipleri Birliği Başkanı, bugün de Bakan olarak yeniden Gülle’yle çalışma fırsatı bulduklarını ifade etti.

Sendika ve hemşirelik mesleği adına iyi bir dönemde bulunulmadığını hatırlatan Köse, Bakan Gülle ile “Siyasetin sağlığa karıştırılmadığı bir dönemde” işbirliği içinde sorunların çözüme kavuşması için çalışmak istediklerini ifade etti.

GÜLLE

Sağlık Bakanı Ahmet Gülle ise konuşmasında ziyaret nedeniyle Sendika’ya teşekkür ederek, sağlığın kesintisiz sürdürülecek, insan yaşamıyla yakından ilgili, çalışanlardan özveri isteyen bir olay olduğunu söyledi.

Daha iyi servisler ve daha kaliteli hizmet verilecek, altyapı ve organizasyon olarak çalışanları da memnun edecek bir sistem için çalıştıklarını vurgulayan Gülle, hastaneleri ziyaret ettiğini, hekim örgütleriyle de önümüzdeki günlerde bir araya gelerek, sağlıktaki sorunların etrafından dolaşmadan süratle çözmeye çalışacağını belirtti.

Gülle, sorunların çokluğunu kabul ettiğini, çözüm için fakat ve yeni tip yaklaşımların ortaya konması gerektiğini anlatarak,  tüm fikirlerden ortak bir sentez ve sinerji yaratılarak ilgili tüm tarafların memnun olacağı çözümlere ulaşmanın temel felsefe olacağını söyledi.

Editör: TE Bilisim