Basın mensuplarından oluşan Grup On-Air 8 Mart Dünya kadınlar gününde Dereboyu'nda bulunan City Life 30 +’ da sahne alıyor.
Daha önce aynı barda Sevililer Gününe özel bir konser ile izleyenlerin karşısına çıkan grup gelen yoğun talep üzerine yeniden sahneye çıkma kararı adı.
Önceleri "Off The Record" ismiyle bazı etkinliklerde yer alan grup, yeni katılımlarla farklı bir isimle biraraya geldi.
Grubun en tecrübeli ismi daha önce bir çok grupta bas gitarıyla adından söz ettiren Gazeteci-Yazar ve Program yapımcısı Nazım Beratlı...Haberdar gazetesinin Genel Yayın Yönetmeni Rasıh Reşat da grupta baterist olarak yer alıyor. Grubun tek bayan üyesi olan Ada Tv ekranlarının sevilen yüzü Gözde Akben, gruba ritim gitarının yanısıra şarkıları ile eşlik ediyor.
Milli Eğitim Bakanlığı Basın Danışmanı İrfan Batu, Grup'ta söylediği özellikle Cem Karaca şarkıları ile dikkat çekerken aynı zamanda elektro gitarı ile yer alıyor. Bir süre önce ART Genel Müdürlüğü'nden istifa eden ve Ekonomi ve Enerji Bakanı Sunat Atun'un basın danışmanlığını yapan Burhan Canbaz ise gruba solist olarak katkı koyuyor.
Dünya Kadınlar Günü olan yarın gece, 2 saatlik bir programla sahnede oacak olan grubun ağırlıklı olarak eski şarkılardan oluşan bir repertuar hazırladığı belirtiliyor.
 
Editör: TE Bilisim