Ulusal Birlik Partisi’nin Gönyeli Belediye Başkan Adayı Olgun Amcaoğlu, yerel seçimlere yönelik çalışmalarıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Seneler önce yarıştığı Ahmet Benli ile bir kez daha rakip olan Amcaoğlu, Gönyeli’ye yönelik hedeflerini anlatan Amcaoğlu; “Ayaklarımız yere basıyor”dedi.Konuk olduğu Günaydın Ada programında yarıştan çekinmediğini söyleyen Amcaoğlu, yarışın bir önce kaldığı yerden devam edeceğini vurguladı: Ayakları yere basan projelerle Gönyeliler’e hizmet vermek istediğini ifade eden Amcaoğlu, Gönyeli halkının eşit hizmet ve kaliteyi bulamadığını söyledi.

‘GÖNYELİ’DE MAKYAJ VAR’

Son günlerde Gönyeli’de arka arkaya pek çok girişim yapıldığını belirten Amcaoğlu, bunların birçoğunun seçime yönelik olduğunu da savundu. Amcaoğlu, Gönyeli’ye makyaj yapıldığını ifade etti. Gönyeli Belediyesi’nin personel sayısı ve bütçe dengesiyle ilgili değerlendirmelerde de bulunan Amcaoğlu, zaman zaman gereksiz hizmet alımlarıyla bütçeye ek külfet getirildiğini belirterek bu durumu örnekledi.

“OT TEMİZLİĞİ İÇİN YARIM TRİLYON HARCANACAĞINA…”

Gönyelilere seslenen Amcaoğlu sözlerini şöyle tamamladı:
“Temizlik kampanyası garibime gidiyor. Yaşanılan ortam yılda bir kez temizlenmez. Her yıl Haziran ayında yapılan temizliğe bu yıl Nisan ayında başlandı. Yıl kurak geçiyor, ot temizliği için yarım trilyona yakın para harcanan belediyede çocuklarımız eğitim hakkından müzdarip kaldı. Bu parayla çocuklarımıza eğitim olanağı sağlar, parası olmayan insanların çocukların eğitim sıkıntısını ortadan kaldırabilirdiniz. İttifak vardı, yoktu bu iki partinin karar vereceği bir şey. Ben Gönyeli seçmenine güveniyorum. Kendisi için en iyisini seçeceğine inancım tam. Saygım sonsuz ancak Gönyeli’nin akılcı olan insanı seçeceğine inanan bir insan olarak bunu söylemek istiyorum.” 
(STAR KIBRIS)

Editör: TE Bilisim