28 Temmuz’da gerçekleşecek olan erken genel seçimlerin en iddialı partisi Demokrat Parti Ulusal Güçler, Gönyeli Lokali, Seçim ve İrtibat Bürosunun açılışını Genel Başkan Serdar Denktaş, Lefkoşa Milletvekilleri ve Milletvekili adaylarının katılımıyla yaptı.
Gönyeli merkezinin en işlek caddesinde açılan Seçim ve İrtibat Bürosunun açılışına bölge halkı ve partililer yoğun ilgi gösterdi.
Açılışta konuşan DP Ulusal Güçler Genel Başkanı Serdar Denktaş, halkın DP Ulusal Güçler’e yoğun ilgi göstermesinden dolayı memnun olduklarını belirtti. Denktaş, “Sabah Karpaz’daydım, öğleden sonra Güzelyurt’da, şimdi de Gönyelideyim. Ülkemizin dört bir yanında DP Ulusal Güçler rüzgarı güçlenerek esmeye devam ediyor” dedi.

BİZİM ALNIMIZ AÇIK
CTP ve UBP’nin tek hedeflerinin DP Ulusal Güçler olduğunu söyleyen Denktaş, CTP ve UBP’nin her türlü ayak oyunlarıyla DP Ulusal Güçler yönünde esen rüzgârın akışını değiştirmek için her türlü ayak oyunlarına yeltendiğine dikkat çekti.

Denktaş, “İrsen Küçük, halkımızı birbirine düşürme, birbirine kırdırma, bu konuda nifak tohumları atma, provoke etme ustası bir ekip ile çalışıyor. Biliyorum ki halkımız bu oyuna gelmeyecek. Kıbrıs Türk Halkı İrsen’i de, CTP’yi de, bizi de bilir. Daha düne kadar ne CTP nede İrsen Küçük iktidarının yaşattıklarını halkımız unutmadı. Dolayısıyla kim ne isterse söylesin, nasıl çamur atarlarsa atsınlar insanımızı bu kez aldatamayacaklar. Bizim çekinecek, utanacak hiçbir şeyimiz yok. Önüne geçilemeyen başarımızın kaynağı, temeli, alnımızın açık olmasındandır. Bizden korkanlar saldıracak, bizde o korkanların korkutmasına yenilmeden yenileneceğiz, inatla üzerlerine yürüyeceğiz. Ben halkımıza güveniyorum” dedi.

DENKTAŞ: “BİZ GÜCÜMÜZÜ SADECE ADIMIZDAN DEĞİL, HALKIMIZDAN ALIYORUZ”
Konuşması sık sık “Başbakan Denktaş” sloganları kesilen DP Ulusal Güçler Genel Başkanı Denktaş, “Biz gücümüzü sadece adımızdan değil, halkımızdan alıyoruz” dedi.
Partililere de seslenen Denktaş, her partilinin hep birlikte, her eve, her ferde ulaşarak, ellerini sıkarak, kucaklayarak, dert, sıkıntı, talep ve beklentilerine kulak vererek var olan olumlu havayı daha da güçlendirmeleri gerektiğini ve bu havayı tüm ülkeye, her bireye yaymalarını istedi.

 
Editör: TE Bilisim