KANUNSUZ UYUŞTURUCU MADDE (HİNTKENEVİRİ) TASARRUFU

16.04.2022 tarihinde, saat 12:45 sıralarında, Gazimağusa' da I.H.K.(E-27)’nın kalmakta olduğu ikametgahta Narkotik ve Kaçakçılığı Önlemem Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan aramada; yaklaşık olarak 15 gram ağırlığında hintkeneviri türü uyuşturucu olduğuna inanılan maddeler ile içersinde uyuşturucu madde kalıntısı olduğuna inanılan bir adet hassas terazi bulunarak emare olarak alınmıştır.

“Yetkilerimizi sistemi suistimal edenlere karşı kullanmakta kararlıyız” “Yetkilerimizi sistemi suistimal edenlere karşı kullanmakta kararlıyız”

Yürütülen ileri soruşturmada mesele ile bağlantısı olduğu tespit edilen O.N.A.(E-26)’nın kalmakta olduğu ikametgahta yapılan aramada ise içersinde uyuşturucu madde kalıntısı olduğuna inanılan bir adet öğütücü bulunarak emare olarak alınmıştır. Bahse konu şahıslar tutuklanmış olup soruşturma devam etmektedir.

HIRSIZLIK

15.04.2022 tarihinde, 22.00-23.00 saatleri arasında, Girne’de faaliyet gösteren bir kumarhane içerisinde, bir müşteri tarafından düşürülen ve içerisinde 380 TL nakit para ile 2 adet kimlik kartı ve bir adet sürüş ehliyetinin bulunduğu para cüzdanının Ü.G.(E-52) tarafından bulunarak çalındığı tespit edilmiştir. Bahse konu şahıs tutuklanmış olup, soruşturma devam etmektedir.

Editör: Haber Merkezi