GK Komutanı Baki Kavun’un girişimleri ile sağlanan maddi destek sonrasında Erkay Uçar kısa bir süre içerisinde ameliyat edilecek..
Dün yayınlanan haber sonrasıında GKK devreye girdi. Askerlik yaptığı sırada arkadaşı tarafından başından vurulmak suretiyle görme yeteneğini kaybeden Erkay Uçar’a Güvenlik Kuvvetlerinden maddi destek sağlandı. Dünyada ilk kez gerçekleştirilecek olan kök hücre nakli yapılması konusunda gerekli maddi destek Güvenlik Kuvvetleri Komutanlığı tarafından yapılması için Sevda Uçar’dan banka hesap numarası istendi.

47 BİN TL HESABA YATIRILIYOR

GATA Göz Hastalıkları AD Başanı Prof Dr. Güngör Sobancı tarafından dünyada ilk kez gerçekleştirilecek olan ‘Kök hücre ‘ nakli için gerekli olan 47 bin Türk Lirasını Güvenlik Kuvvetleri Komutanı Baki Kavun’un girişimleri ile sağlandığı ve bu paranın verilecek olan banka hesabına kısa bir süre içerisinde yatırılacağı öğrenildi

ALLAH BAKİ PAŞAMDAN RAZI OLSUN

Erkay Uçar’ın annesi Sevda Uçar ameliyat için gerekli olan maddi katkı ile ilgili olarak yaptığı açıklamada, Allah Baki Kavun Paşa’mdan razı olsun. Sabahleyin beni Güvenlik Kuvvetlerinden aradılar. Banka Hesap numarası istediler. Gerekli olan ameliyat parasının Güvenlik Kuvvetleri Komutanlığı tarafından karşılanacağı bana söylendi. O an dünyalar benim oldu. Allah komutanlarımızdan razı olsun dedi.

ONLARDAN HESAP SORACAK

Sevda Uçar açıklamasına devamla benim oğlum gözlerini vatani görev esnasında başından vurulmak suretiyle kaybetti. Bu devlet bana oğlumu tamam vermek zorunda olduğunu unutarak oğlumun yeniden görmesini sağlayacak olan ameliyatına bile maddi destekte bulunmaktan aciz kaldı. Allah razı olsun komutanlarımız devreye girmese oğlumun ışığa kavuşması yine olmayacaktı. Allah bunlardan bir gün hesap soracak dedi.

Editör: TE Bilisim