Ercan Havalimanı’ndan KKTC’ye giriş yapan S.K.(E-34) ve O.S.’nin (E-20) üzerinde polis tarafından yapılan aramada “hintkeneviri” türü uyuşturucu olduğuna inanılan madde bulundu.

Polis Basın Subaylığı’ndan verilen bilgiye göre, S.K.’nin üzerinde bulunan yaklaşık üç gram ve O.S.’nin üzerinde bulunan yaklaşık bir gram ağırlığındaki maddelere emare olarak el konuldu. Adı edilenler tutuklandı.

Öte yandan, Alayköy’de, S.Ö.’nün (E-28) üzerinde polis tarafından yapılan aramada ise, yaklaşık bir gram ağırlığında “sentetik cannabinoid” türü uyuşturucu olduğuna inanılan madde bulunarak emare olarak alındı. S.Ö. tutuklandı.

GİRNE’DE KANUNSUZ ATEŞLİ SİLAH TASARRUFU

Girne’de A.D’nin (E-26) üzerinde ve eşyalarında polis tarafından yapılan aramada tasarrufunda kanunsuz olarak bulundurduğu 9 mm çapında toplam dört adet kuru sıkı tabanca bulunarak emare olarak alındı. A.D. tutuklandı.

KKTC’YE KANUNSUZ GİRİŞ YAPAN 2 KİŞİ TUTUKLANDI

Girne’de, tasarruflarında bulunan jet ski ile onaylanmış liman olmayan “Alagadi 3” olarak bilinen sahilden KKTC’ye kanunsuz giriş yapan S.D. (E-34) ve R.A. (E-43) aynı bölgede tespit edilerek tutuklandı.

Söz konusu jet ski içerisinde yapılan aramada ise, dokuz mm çapında iki adet tabanca ve sekiz adet canlı mermi bulunarak emare olarak alındı.

GÜZELYURT ST. MAMAS KİLİSESİ’NE SOYGUN GİRİŞİMİ

Güzelyurt’ta bulunan St.Mamas Kilisesi’ne giren meçhul şahıs/lar alarm sisteminin çalması sonucu olay yerinden herhangi bir şey çalmadan ayrıldı.

Olayla ilgili olarak yürütülen ileri soruşturmada zanlılar tespit edildi. Söz konusu şahıslar aranıyor.

GAZİMAĞUSA’DA TASARRUFU YASAKLANMIŞ İLAÇ

Gazimağusa'da, O.O.N.'nin (K-20) ikametgahında polis tarafından yapılan aramada, İlaç ve Eczacılık Yasası’na aykırı olarak tasarrufunda, “Rohypnol” marka toplam bin 590 adet hap bulunarak emare olarak alındı. Adı edilen hakkında yasal işlem başlatıldı. 
Editör: TE Bilisim