Göz Polikliniği için  tonometre, ameliyathane ve kadın doğum  bölümü  için çeşitli cerrahi el aletleri, acil servis ve diyaliz ünitesi içim 2 adet defbrilatör, diyaliz ve kadın Doğum  servisi için, 2 adet ısı ayarlı  paketleme  cihazından oluşan  bağış bugün düzenlenen törenle  Girne Doktor Akçiçek Hastanesi yetkililerine teslim edildi.

Girne Doktor Akçiçek Hastanesi Başhekimi Doktor Ceyhun Birinci,Cancer Charity Trust Derneği’nin, göreve geldiği günden beri hastaneye çok ciddi katkıları olduğuna vurgu yaparak, derneğe bağışları için teşekkürlerini sundu.

Derneğin her zaman Girne Doktor Akçiçek Hastanesi’nin yanında olduğunu , sağlık alanında hastalara daha iyi hizmet verilmesi için her zaman ellerinden geleni yaptıklarını kaydeden Birinci,”Birbirimize destek olarak sağlık hizmetlerini  daha iyiye  taşımaya çaba göstereceğiz”dedi.

Cancer Charity Trust Derneği Başkanı Wendy Anderson da,  8 yıldır üyesi olduğu derneğin , faaliyetlerinden ve bu derneğe  3 yıldır başkanlık etmekten büyük gurur duyduğunu  belirterek, derneğin bağışlarının gerçekleşmesine katkı koyan tüm ekibine teşekkür etti.

Derneğin Girne’deki 2  yardım dükkanında, derneğe bağışlanan eşyaların  satışından elde edilen gelirler, düzenlenen çeşitli organizasyonlar, kahve günleri ve  tombala gibi etkinliklerden toplanan gelirlerle sağlık alanına katkı yapmaya çalıştıklarını kaydeden Anderson,  katkı koyan herkese de teşekkür etti.

Girne Doktor Akçiçek Hastanesi Başhekim Yardımcısı  Doktor Süha Akpınar da, Cancer Charity Trust Derneği’ne hastaneye süregelen destek ve katkıları için teşekkür etti.

Editör: TE Bilisim