CTP-BG Girne İlçesi’nde seçim çalışmalarına başladı. Kısa süre önce yenilenen ocak ve ilçe yönetimleri ile iki grup halinde toplantılar yapan ilçe yöneticileri seçim süresince çalışmaların nasıl koordine edileceğini belirledi. Girne İlçe binasında İlçe Başkanı Erkan Eminağa başkanlığında yapılan toplantılarda CTP-BG Girne İlçesi Örgüt Sorumlusu Derviş Aygın, sandık örgütlenmesi konusunda ocak yönetimlerine bilgi verdi ve ocak yöneticilerinin süreçle ilgili önerilerini aldı.

EMİNAĞA: BİRLİK VE DAYANIŞMA ZAMANI
CTP-BG Girne İlçe Başkanı Erkan Eminağa toplantılar esnasında yaptığı konuşmada Ulusal Birlik Partisi’nin artık bu ülkeye verecek bir şeyi kalmadığının görüldüğünü ve ülkede değişimi başlatmak için yeniden Cumhuriyetçi Türk Partisi’ne görev düştüğünü söyledi. Bu görevi yerine getirirken her CTP’linin yerine getirmesi gereken görevleri olduğunu söyleyen Eminağa, en önemli konunun birlik ve dayanışma içerisinde bu süreci götürmek olduğunu söyledi. Eminağa, “Artık araziye inme vakti gelmiştir” dedi.

AYGIN: 60 GÜN SONRA TEK BAŞIMIZA İKTİDARIZ
CTP-BG Girne İlçesi Örgüt Sorumlusu Derviş Aygın ise yaptığı konuşmada, kamuoyu yoklamalarının CTP’yi birinci parti olarak gösterdiğini, şimdi farkı açmanın zamanı olduğunu belirtti. 60 günün sonunda CTP’nin tek başına iktidara geleceğini ifade eden Aygın, ocak kongrelerinin yakın zamanda yapılmış olmasının bu anlamda bir avantaj olduğunu söyledi. Aygın, “Bütün örgütlerimiz kongrelerini yeni yaptı. Yönetimlerde canla başla çalışmak için aday olan gençler yer aldı. Bu anlamda örgütlerimiz oldukça heyecanlı ve enerji dolu. Diğer bütün bölgelerde olduğu gibi Girne’de de bunun avantajını yaşayacağız” şeklinde konuştu.
Toplantılar ocak yöneticilerinin kendi bölgeleri ile ilgili bilgileri ve süreçle alakalı önerilerini paylaşması ile son buldu.
 
Editör: TE Bilisim