Girne Ada Lions Kulübü yönetim kurulu üyeleri derneği ziyaret ederek bağış çekini KHYD Başkanı Raziye Kocaismail’e takdim etti.

Girne Ada Lions Kulübü dönem başkanı Zuhal Altınminarelioğlu ziyarette yaptığı açıklamada, toplumun her kesimine ellerinden geldiğince katkı sağlamaya çalıştıklarını belirtti.

Kanserin çağın vebası olduğunu ve yarın kimin bu hastalığa yakalanacağının bilinmediğini ifade eden Altınminarelioğlu, sağlık konusunda duyarlı olmanın herkesin görevi olduğunu söyledi.

Altınminarelioğlu, yaptıkları katkının cüzi bir miktar olduğunu ancak tek bir kişiye bile yardımlarının dokunduğunu bilmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirtti.

KOCAİSMAİL

KHYD Başkanı Raziye Kocaismail ise, kulübe bugüne kadar yaptığı katkılar için teşekkür ederken, Güney’e hasta götürmek için kullandıkları minibüsü de Girne Ada Lions Kulübü’ne borçlu olduklarını anımsattı.
Dernekte, sürekli hasta ve yardım bekleyen kişilerle temas halinde olduklarını ve toplumun katkısıyla hastalara yardım ettiklerini anlatan Kocaismail, bayram döneminde yapılan fitre bağışları için de herkese teşekkür etti.

Kocaismail, hastaların yaşadığı sıkıntıları toplum olarak hep birlikte yüklendiklerini ve yapılan yardımların korkularını az da olsa hafiflettiğini kaydetti.


Editör: TE Bilisim