CTP’den yapılan açıklamaya göre, Yenicami Ağdelen Kulübü Başkanı Bülent Avcan ve Divan Kurulu üyesi Okay Perçinci ile birlikte siyah beyazlı kulüp yöneticilerinin karşıladığı Fellahoğlu, görevde olduğu bir yıl içerisinde yapılan icraatları anlattı ve yeni dönem için kendisi ve LTB meclis üyesi adayı arkadaşları için destek istedi.

“GERİYE DÖNSEM YİNE ADAY OLURDUM”

Kadri Fellahoğlu, Yenicami Ağdelen Kulübü’nün şampiyonluğunu kutlayarak başladığı konuşmasında, yapı denetimi, sağlık taraması ve engelsiz park gibi projeleri hayata koyduklarını söyledi. Fellahoğlu, sıkı bir mali politika izleyerek LTB’nin 2 milyon 3 yüz bin Türk Lirası olan aylık borç ödemesini 160 bin Türk Lirası’na düşürdüklerini belirtti.

Fellahoğlu, “İş insanlarımızdan çok destek aldık. Lefkoşalı bize güvendi. Biz de Lefkoşalılara güveniyoruz” şeklinde konuştu.

Geçtiğimiz yıl çok zor bir dönemde göreve geldiğini ancak pişman olmadığını da özlerine ekleyen Fellahoğlu, “Geriye dönsem, bugün yine aday olurdum” dedi.

Lefkoşa’yı yarına hazır kentler arasına koymayı hedeflediklerini belirten Fellahoğlu, akılcı çözümler ve büyüyen hedeflerle Lefkoşa’yı yıldızlı belediyeler arasına katmakta kararlı olduğunu vurguladı.
Editör: TE Bilisim