Geçtiğimiz günlerde 6 bıçak darbesi ile kocası Özgür Okumuş tarafından hunharca öldüren Burcu Okumuş’un ailesi kızlarının cenazesini almak için KKTC’ye geldi. Burcu Okumuş’un 2 ay sonra mezun olarak Zonguldak’a dönmesini heyecanla bekleyen aile kızlarının öldürüldüğünü internet haberlerinden öğrenmiş...

Dün KKTC’ye kızlarının cenazesini teslim almaya gelen acılı baba Yaşar Akçakaya ile amca Nevzat Akçakaya adaletin tecelli etmesi temennisinde bulundu. Tecelli etmemesi halinde ise kendi adaletlerini kendileri sağlamak zorunda kalacaklarını savundu.

“İnsanlıktan nasibini almamış bu katilin, masum bir insanı katleden bu insanın en ağır cezayı almasını istiyorum” diyen acılı baba kızı Burcu Okumuş’un 3 yıl önce onay vermediği Özgür Okumuş ile evlendiğini anlattı.

Damadı Özgür Okumuş’a öfke kusan acılı baba Yaşar Akçakaya, kızını Kıbrıs’ta kendi maaşıyla okuttuğunu ve kızının bütün masraflarını kendisinin karşıladığını anlatarak “O adam da kızımın benden aldığı paralarla geçiniyordu. Adam çalışmayan tembelin biriydi” şeklinde konuştu.

(YENİ BAKIŞ)

Editör: TE Bilisim