Ulusal Birlik Partisi (UBP), Güzelyurt ‘ta aday tanıtım töreni gerçekleştirdi.

Güzelyurt Belediyesi Festival alanındaki Anfi Tiyatroda gerçekleşen tanıtım gecesine, UBP Genel Başkanı Hüseyin Özgürgün, UBP Güzelyurt İlçe Başkanı Kemal Dürüst, UBP Güzelyurt Milletvekili Ali Pilli, UBP Lefkoşa İlçe Başkanı Faiz Sucuğlu ile Milletvekilleri Zorlu Töre ve Ersin Tatar, UBP Girne İlçe Başkanı Kutlu Evren ve Milletvekili İzlem Gürçağ katıldı.

ÖZGÜRGÜN

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunmasından sonra adayların takdimiyle başlayan UBP Güzelyurt Aday Tanıtım gecesinde konuşma yapan UBP Genel Başkanı Hüseyin Özgürgün, Kıbrıs Türk halkının hizmet istediğini ve hizmet beklediğini vurguladı.

Hedeflerinin sağda birliği sağlamak olduğunu ifade eden Özgürgün, “Özümüz, sözümüz birdir. Başımız dik göğsümüz gere gere açıktır. Her söylediğimizin de arkasındayız. Bugün KKTC’de Başbakanlık yapan, bakanlık koltuğunda oturan hatta bazı belediye başkanları şunu söyleyemezler: ‘KKTC’ye inanıyorum, KKTC’ni yaşatacağım, KKTC’yi güçlendireceğim.’ Bunları söyleyemiyorlar. Çünkü o koltuklarda KKTC’yi çökertmek için oturuyorlar. Rum’a yama olmak için oturuyorlar. İşte UBP bunun için bu ideolojisiyle dimdik ayaktadır ve bunların karşısındadır” şeklinde konuştu. 

DÜRÜST

UBP Güzelyurt İlçe Başkanı Kemal Dürüst de yaptığı konuşmada, bu tanıtma gecesine Güzelyurt Belediye Başkanı Mahmut Özçınar ve ekibini tanıtmaya değil, aslında kutlamaya geldiklerini ve hayırlı olsun demeye geldiklerini belirtti.

ÖZÇINAR

Güzelyurt Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Mahmut Özçınar ise, Güzelyurt Belediyesi’nin vizyonunun çağdaş belediyecilik anlayışıyla Güzelyurt halkına hizmet etmek olduğunu belirterek; “Değişen ve gelişen bir belediye ile yolumuza devam etmek istiyoruz. Yaptığımız icraatlar ortadadır, bunu Güzelyurt halkı görmekte ve bizi izlemektedir. Bugüne kadar ortaya koyduğumuz fikirler ve düşüncelerle gerçekten yerel yönetimlerde bir marka olduk. Gerçek marka biziz, bu marka sahte değildir. Daha çok yapacak işimiz var. Gerçekten daha çok sıkıntılı vatandaşlarımız vardır. Daha çok çalışarak ekibimizle birlikte tüm sorunları aşmaya devam etmek istiyoruz” dedi.

Konuşmaların sonunda UBP Genel Başkanı Hüseyin Özgürgün, Milletvekilleriyle, İlçe Başkanlarıyla ve Belediye Başkan Adayı ile Belediye Meclis Üyesi adayları hep birlikte el tutuşarak tanıtım gecesine katılanları selamladılar.
Editör: TE Bilisim