“Turkcell'inoption cihazını kullanıyoruz. Bu cihaz tek noktadan birçok kişinin internet bağlantısı kurmasını sağlayan cihazdır. Gemilerde kullandığımız bu cihazla ‘bir ilk’ olma özelliği taşıyoruz.”

“Bir sene önce ada genelinde elektrik kesintisi yaşandığında, aşağı yukarı bir hafta iletişimsiz kalınmıştı. Biz bu dönemde hiç kesinti yaşamadık.”



Fergün Denizcilik İşletme Müdürü Günar Küçük, mobil iletişim ve teknoloji kullanımının denizcilik sektöründe çok önemli bir rolü olduğunu belirterek,“Turkcell'inoption cihazını kullanıyoruz. Bu cihaz tek noktadan birçok kişinin internet bağlantısı kurmasını sağlıyor. Gemilerde kullandığımız bu cihazla ‘bir ilk’ olma özelliği taşıyoruz.. Yani adada gemi olarak bu cihazı ilk biz kullandık” dedi.
Kuzey Kıbrıs Turkcell, kurumsal müşterileri ile işbirlikleri ve ülkemizde ileri teknoloji kullanımına dair süreçleri kamuoyu ile paylaşıyor.
Kuzey Kıbrıs Turkcell açıklamasında, FergünDenizcilik’in deneyimleri anlatıldı, İşletme Müdürü GünarKüçük’ün görüşlerine yer verildi.


1978’den bugüne

Denizcilik işine 1978 yılında girdiklerini anlatan Günar Küçük “Şirketimiz babam Fehim Küçük tarafından kurulan bir aile şirketidir” diyor ve denizcilik şirketlerinin idaresinin de aile fertlerinde olduğunu söylüyor.
İşletme müdürü olarak görev yapan Günar Küçük, ayrıca Mavi Tur Turizm Acentesi ve araba kiralama şirketleri olduğuna da dikkat çekiyor.
“Acentelerimizdeki bu turlarda da olabildiğince gemilerimizi kullanmayı tercih ediyoruz ve çalışmalarımızı daha çok bu yönde sürdürüyoruz. Bu turlarda da Turkcell’in ürün ve hizmetlerini kullanıyoruz” diyen Küçük sözlerine şöyle devam ediyor:

“Turkcell bize kaliteli hizmet, çok iyi çekim gücü ve avantajlar sunuyor. Bu yüzden hem ana şirketimizde, hem de yan şirketlerimizde Turkcell tercihimizdir ve çok memnunuz. Turkcell ailesiyle çalışmaktan her zaman gurur duyuyoruz. Çalışmamızdaki en büyük payın müşteri temsilcimizde olduğunu da söyleyebilirim. Müşterinin avantajına olan seçenekleri sunması çok önemli.. Kurduğumuz iletişim sayesinde ilişkilerimiz çok ileri noktalara taşınmıştır. Bundan da mutluluk duyuyoruz. Turkcell'inoption cihazını kullanıyoruz. Bu cihaz tek noktadan birçok kişinin internet bağlantısı kurmasını sağlayan cihazdır. Gemilerde kullandığımız bu cihaz ilktir. Yani adada gemi olarak bu cihazı ilk biz kullandık. Bundan da ayrıca mutluluk duyuyoruz. Müşterinin aldığı kaliteli hizmet ve sağladığı kolaylık çok önemli. Aynı zamanda ofislerimizde de kullanıyoruz.”

“Kesinti yaşamıyoruz”


Fergün Denizcilik İşletme Müdürü Günar Küçük, Kuzey Kıbrıs Turkcell’in en büyük avantajının kendilerine ‘kesintisiz iletişim’ sunması olduğunu belirterek, sözlerini şöyle sürdürdü:
“En önemli avantajını şu şekilde açıklayabilirim; bundan yaklaşık bir sene önce ada genelinde elektrik kesintisi yaşanmıştı ve aşağı yukarı bir hafta iletişimsiz kalınmıştı. Biz bu dönemde hiç kesinti yaşamadık. İnternetimiz hiç aksamadı, kopmadı ve hiçbir şekilde sıkıntı yaşanmadı. Bu sayede işlerimiz aynı şekilde devam etti. Çünkü irtibatı kaybetmemiştik. Bir diğer en önemli özelliği de hızlı ve pratik olması. Bu sayede işyerimizde olduğu gibi aynı zamanda evde de kullanabiliyoruz. Böylelikle işlerimizi evden de takip edebiliyoruz. Şirketimizde Turkcell'in FCT cihazlarını da kullanıyoruz. Bu cihaz için de aynı şeyi söyleyebilirim ki o da çok avantajımıza olan bir cihaz.
FCT; dâhili santral sistemlerinin GSM yönüne olan aramalarını çok daha ekonomik olarak yapmalarını sağlayan cihazdır. Tabii ki bu da avantaj sağlıyor. Türkiye yönünde görüşmelerimiz oluyor. Yurt için aynı zamanda cep telefonu ile görüşmelerimiz çok fazla. Bunları da çok daha uygun ücretlerle yapıyoruz. Yine size bahsettiğim araç kiralama şirketimiz için de araç takip sistemi kullanmaya başlıyoruz. Turkcell'in araç takip ürünü ile kiralamaya verdiğimiz 30-35 aracımızda bu sistemleri kullanmış olacağız. Bu sistem araçlarımız için bir güven teşkil edecek. Araçlarımızın ne zaman, nerede olduğunu anında görebileceğiniz. Aynı zamanda hangi pozisyonda olduğunun geçmişe yönelik araştırmasını da yapabileceğiz. Çünkü bu raporları alabiliyoruz. Bu da bizim için çok önemli.”
 
Editör: TE Bilisim