GAÜ Uluslararası Kongre Merkezi Spectrum Hall’de gerçekleşen yıl sonu gösterisine GAÜ Mütevelli Heyeti Başkanı Memduh Erdal’ın Eşi Sevim Erdal, GAÜ Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanı Türkay Akpınar, GAÜ Okullar Gurubu Başkanı ve Yöneticiler Kurulu Başkan Yardımcısı Cemile Esenyel’in yanısıra Amerikan Koleji Müdürleri, öğretmenleri ve öğrenci velileri katıldı.
The International Prep School Müdürü Paula Branch gerçekleştirmiş olduğu konuşmasında, 2013-2014 eğitim öğretim yılının çok özel geçtiğini belirterek, akademik, sosyal ve spor alanlarında öğrencilerin büyük başarılar sağladılarını ifade etti.
GAÜ Uluslararası Kongre Merkezi Spectrum Hall’de gerçekleşen yıl sonu gösterisinde geleceğin kanaat önderleri gerçekleştirdikleri ingilizce şovlarla izleyenleri kendilerine hayran bıraktı. Müzikal tadındaki gecede öğrenciler hazırlamış oldukları “Musicology 2014” gösterisiyle profoyonellere taş çıkartırken, ülkeleri temsilen gençliğin zevkle dinlediği populer müzikleri öğrenciler renkli kostümlerle sundu. GAÜ Stage School öğretmenlerinin yetiştirdiği minik balerinlerin renkli görüntüler sahnelediği gecede, Hindistan’dan Bhangra adlı çalışmayla 5’inci sınıflar mühteşem dansları ve kostümleriyle ayakta alkışlandı.Türkçe bölümü öğrencilerinin hazırladı nostalji bölümünde öğrenciler velilere güzel anlar yaşatırken, dünya klasiklerinden Peter Pan, Roman ,Külkedisi ve Yedi Cüceler oyunları müzik ve danslar eşliğinde sergilendi. Bu yılın vazgeçilmez parçası Happy ile final yapan öğrenciler güzel bir yaz tatiline başladılar.
GAÜ Uluslararası Kongre Merkezi Spectrum Hall’de gerçekleşen yıl sonu gecesinin finalinde, The International Prep School’dan 4’üncü sınıftan 5’inci sınıfa geçen öğrencilere, sosyal bilimler dersi kapsamında hazırlanan ve öğretmenler tarafından değerlendirilen “Kıbrıs” konulu projede dereceye giren Dilara Metay, Elizaveta Basueva ve Fatih Seğmen'e, anasınıfından bugüne kadar tiyatro ve sosyal etkinliklerde başarılarını sergileyen Mustafa Esenyel ve Nazar Hordan’a, spor ve okul içi etkinliklerde üstün başarı sağlayan Boran Asena ve Mehmet Yılmaz’a, göstermiş olduğu sosyal duyarlılığından dolayı Tara Gürbağ ve İlkokuldan mezun olacak öğrencilere, başarılarından dolayı GAÜ Okullar Grubu Başkanı Cemile Esenyel tarafından başarı plaketleri takdim edildi.

Editör: TE Bilisim