Sınavlar için son başvuru tarihi 10 Aralık.

‘Geleceği Yazanlar’ fiziki sınavları İstanbul'da Turkcell Akademi Binası'nda, Ankara'da Turkcell Binası'nda ve Kıbrıs'ta Kuzey Kıbrıs Turkcell’in Lefkoşa’daki Santral Binası’nda yer alacak.

Android, iOS için 401, Windows Phone 201 belgelerinden herhangi birisine sahip üyeler sınava katılabilecek.



Turkcell’in genç nüfusun mobil yazılımcı olmaya yönlendirilmesi hedefiyle başlattığı ‘Geleceği Yazanlar’ projesinde, 13 Aralık Cumartesi günü sınav heyecanı yaşanacak.
‘Geleceği Yazanlar’ portalı üzerinden alınan online başarı belgeleri, yapılacak fiziksel sınav ile belge olarak da üyelerle paylaşılacak.
Site üzerinde bulunan işletim sistemlerinden Android, iOS için 401, Windows Phone 201 belgelerinden herhangi birisine sahip üyeler 13 Aralık Cumartesi günü İstanbul'da Turkcell Akademi Binası'nda, Ankara'da Turkcell Binası'nda ve Kıbrıs'ta Kuzey Kıbrıs Turkcell’in Lefkoşa’daki Santral Binası’nda yazılı sınava girebilecek. Üyelerin sınavlara tek bir işletim sisteminden katılabilecekleri gibi üçüne de ayrı ayrı başvurabilecekleri açıklandı.

Son başvuru 10 Aralık

Son başvuru tarihi 10 Aralık olan sınavlar 13 Aralık’ta 14:00 - 17:00 saatleri arasında gerçekleşecek.
Geleceği Yazanlar sınavına katılarak başarılı olan isimlerin, yapılacak çekiliş sonucu Turkcell T50 kazanma şansı elde edeceği de duyuruldu.

40 soru 40 dakika

Kuzey Kıbrıs Turkcell’den yapılan açıklamada, sınav hakkında şu bilgiler verildi:
Sınavlar toplam 40 sorudan oluşacak ve katılımcılara bu soruları cevaplamaları için 40 dakika verilecek. 40 sorudan 28’ini doğru cevaplayan katılımcılar başarı belgesini almaya hak kazanacak.
Yıl içerisinde farklı dönemlerde de tekrarlanacak sınavlarla, üyelere katılım fırsatı yaratılacak.
Sınavlara katılım için herhangi bir yaş sınırı bulunmuyor.
Üyelerin sınavlara katılım sırasında kimlik kartlarını da yanlarında bulundurmaları istendi.
Kuzey Kıbrıs Turkcell’den yapılan açıklamada, gençlerin, [email protected] adresine e-posta göndererek sınav hakkında bilgi alabilecekleri veya www.kktcell.com adresindensosyal sorumluluk alanına girerek detaylara ulaşabilecekleri belirtildi.

 
Editör: TE Bilisim