Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) Bilgisayar Mühendisliği Bölümü ve Mezunlarla İletişim ve Kariyer Araştırma Müdürlüğü (MİKA) katkılarıyla KKTCELL tarafından düzenlenen
“Geleceği Yazanlar” isimli proje tanıtımı Bilgisayar Mühendisliği Bölümü Amfisi’nde gerçekleştirildi.

Söz konusu proje tanıtımına katılan DAÜ Bilgisayar Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Işık Aybay, katılımlarından dolayı herkese teşekkürlerini ileterek bilişim alanında gelişmiş insan gücüne olan ihtiyacın her geçen gün arttığına dikkat çekerek gerçekleştirilen proje tanıtımının gençler açısından son derece yararlı olacağına inandığını da sözlerine ekledi. Prof. Dr. Aybay, Bilgisayar Mühendisliği Bölümü hakkında da geniş bilgiler verdi.

DAÜ Mühendislik Fakültesi eski dekanı Prof. Dr. Hasan Amca, internet ve internet kullanım hızından bahsederek yapılan çalışmalar hakkında bilgiler verdi. Prof. Dr. Amca internette bağlantı, erişim ve içeriğin öneminden de bahsederek tanıtımın başarılı geçmesi temennisinde bulundu.

DAÜ Tanıtım ve Gelişimden Sorumlu Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Halil Nadiri, proje tanıtımında bulunmaktan dolayı duyduğu mutluluğu dile getirerek projenin tanıtımında emeği geçen herkese teşekkürlerini iletti. Prof. Dr. Nadiri, DAÜ Mühendislik Fakültesi dekanlığını yürüten ve görev süresi dolan Prof. Dr. Amca’yı üniversiteye verdiği değerli katkılarından dolayı tebrik ederek yeni görevine başlayacak olan Prof. Dr. Aykut Hocanın’a da yeni görevinde başarılar diledi.

Açılış konuşmalarının ardından Geleceği Yazanlar projesi gerçekleştirilen sunum ile katılımcılara tanıtıldı.
 
Editör: TE Bilisim