Oran’a UBP Genel Sekreteri Sunat Atun, Milletvekili Ersan Saner ve Ulusal Birlik Partisi Gazi Mağusa İlçe Başkanı Resmiye Canaltay eşlik ederken oraya toplanan halkın sorunları tek tek dinlendi.

Olsan Oran; “Geçitkale Kuzey Mesarya’nın başkenti olacak. Bunu hep birlikte başaracağız.”
Konuşmasında Geçitkale’de Meclis Üyesi adayları ile çalışmalarına hız kesemeden devam ettiklerini ve projelerini halka duyurmaya devam ettiklerini belirten UBP Geçitkale Belediye Başkan Adayı Olsan Oran, “Biz halkın düşüncesine önem veriyoruz. Belediye’yi de halkın düşünce, istek ve ihtiyaçlarına göre yöneteceğiz. Bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın” Geçitkale Kuzey Mesarya’nın başkenti olacak. Bunu hep birlikte başaracağız.” diye konuştu

Geçitkale için önemli projeler hazırladıklarını ve bunları Geçitkale halkı için hayata geçirmek üzere Geçitkale halkında görev istediklerini belirtti. Geçitkale Belediyesi’ni, Geçitkale ve bağlı köylerinde yaşayanların hak ettiği bir noktaya getirmek üzere söz veren Olsan Oran, sandıktan birinci parti olarak çıkmalarını bu projelerin hayata geçmesi için ilk şart olduğunu belirtti ve destek istedi.

Resmiye Canaltay; “Geçitkale Mimarını bulacak”
Daha sonra Geçitkaleli’lere hitap eden UBP Gazimağusa İlçe Başkanı Resmiye Canaltay bölge halkından destek beklediklerini ve tüm yokluklara, hükümetin yaptığı kısıtlamalara rağmen UBP’li Belediyeler’in en iyi hizmeti verdiklerini söyledi ve herkesin bunun böyle devam etmesi için seçim sürecinde tüm partililerin ellerini taşın altına koyması gerektiğini söyleyen Canaltay, Geçitkale Mimarını bulacak diyerek katılan partililere teşekkür etti.

Ersan Saner; “Gücümüz birliğimizdir”
Canaltay konuşmasını bitirmesinin ardından sözü UBP Milletvekili Ersan Saner’e bıraktı. Saner sözlerine olsan Oran’a başarılar dileyerek başladı ve Ulusal Birlik Partisi’nin birlik ve beraberlik içerisinde en sıkıntılı günlerden başarılarla geçtiğini anımsattı. Saner bir siyasi partinin gücünün birlik ve beraberliğinden geldiğini ifade ederek, “Gücümüz birliğimizdir” dedi. Saner Olsan Oran ile kendilerinin ortak bir noktası bulunduğunu, ikisinin de Mimar olduğunu ve bir Mimar gözüyle bir beldenin gelişmesinin çok daha hızlı ve çok daha yerinde olacağını bildiğini bu nedenle de Olsan Oran’a herkesin destek olması gerektiğini belirtti.

Sunat Atun; “Geçitkale halk için çok daha iyi ve yaşanılır bir bölge olabilecek”

Son olarak sözü alan Ulusal Birlik Partisi Genel Sekreteri Sunat Atun, Belediye Başkan Adayı Olsan Oran ile Geçitkaleli’ler arasındaki güçlü bağı bildiğini, bu nedenle diğer Belediye Başkan adayları ile kıyasla Olsan’ın zaten yarışa önde başladığını belirtti. Olsan’ın projelerine dikkat çeken Atun, Olsan Oran’ın projelerinin hayata geçmesi takdirde Geçitkale’nin halk için çok daha iyi ve yaşanılır bir bölge olabileceğini vurguladı.
 
Editör: TE Bilisim