Gazimağusa Bağımsız Belediye Başkan Adayı İsmail Arter, gördüğü ilgi ve desteğin, “29 Haziran'da yaşanacak değişimin en önemli mesajı” olduğunu söyledi.

Arter, Gazimağusa'daKİ Anıt Çemberi’nde kendisine destek verenlerle birlikte halkı selamladı.

Arter’in basın bürosundan yapılan açıklamaya göre, etkinlikte Arter'e DP-Ulusal Güçler (DP-UG) Milletvekili, Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Ahmet Kaşif, Ulusal Birlik Partisi (UBP) Milletvekilleri Dursun Oğuz, Hamza Ersan Saner, Erdal Özcenk, DP-UG Gazimağusa Milletvekilleri Fikri Ataoğlu ve Hakan Dinçyürek'İn yanısıra UBP Gazimağusa İlçe Başkanı Resmiye Eroğlu Canaltay ve her iki partiye mensup vatandaşlarla, İsmail Arter gönüllüleri destek verdi.

Arter'in seçim broşürlerinin dağıtıldığı etkinlikte, kendisine destek verenler bayraklarla vatandaşı selamladı.

Bağımsız Aday İsmail Arter, seçilmesi halinde, 29 Haziran'da “şehrin kaybettiklerini yeniden kazanma adına” hizmete başlayacaklarını söyledi.

Arter, Gazimağusa’nın değişmesi ve sorunlarından kurtularak geleceği planlı bir kent olmasının en büyük hedefleri arasında olduğunu ifade ederek, halkın desteği ile ortaya koyacakları projelerle Gazimağusa'yı hakettiği değere ulaştıracaklarını ifade etti.

İslam aleminin Berat Kandilini de kutlayan Arter, Berat Kandilinin tüm insanlığa hayırlar getirmesini temenni etti.



Editör: TE Bilisim