BİNA AÇMA VE HIRSIZLIK

25.04.2021 tarihinde saat 14:00 sıralarında Haspolat’da, eski Haspolat Meslek Lisesi’nin penceresi hasar yapılmaksızın açılarak içeriye girilmiş ve içerisinden hurda bakırlar, elektrik kabloları ve 1 adet büyük el arabasının çalındığı tespit edilmiştir. Olayın polisin bilgisine gelmesi üzerine yürütülen ileri soruşturmada meselede zanlı olarak görülen A.A.(E-38) tutuklanmış olup, çalınan malzemeler söz konusu şahsın tasarrufunda bulunarak emre olarak alınmıştır. Soruşturma devam etmektedir.

VAHİM ZARAR VE CİDDİ DARP

16.04.2021 tarihinde, saat:11:30 sıralarında, Gazimağusa';da Aksaray Sokak üzerinde A.S.(E-70), aralarında çıkan tartışma sonucu P.T.(K-48)’nin yüzüne eli ile vurup yere düşürdükten sonra vücudunun muhtelif yerlerine elleri ve ayakları ile vurarak adı edileni darp edip, sol el bileği ve kaburga kemiğinin kırılmasına sebep olmuştur. Bahse konu şahıs tutuklanmış olup, soruşturma devam etmektedir.

SOKAĞA ÇIKMA YASASINA AYKIRI HAREKET

Sokağa çıkma yasağı kapsamında; 25-26.04.2021 tarihleri arasında, ülke genelinde polis tarafından gerçekleştirilen denetimler sonucu; toplam 153 kişinin sokağa çıkma yasağını ihlal ettiği, tespit edilmiştir. Bahse konu şahıslar hakkında yasal işlem başlatılırken, ülkemizde izinsiz ikamet ettiği tespit edilen 6 kişi ise tutuklanmıştır.

Editör: TE Bilisim