GAÜ Sahne Sanatları Yüksekokulu Akademi öğrencilerinin sergilediği, günümüzün trend uygulaması haline dönüşen flash mop ile Ercan Havalimanından KKTC’ye giriş yapan yolcular unutulmaz anlar yaşadı. Ülkeye adım atar atmaz karşılaştıkları Flash Mob uygulaması karşısında şaşkınlıklarını gizleyemeyen yolcular, cep telefonları ve kameraları ile uygulamayı görüntülemekten geri kalmadı. Akşam saatlerinde gerçekleştirilen uygulama ile yolcular, yorgunluklarını attıklarını ve unutulmaz bir an yaşadıklarını belirterek, emeği geçen herkese teşekkürlerini ilettiler.

Konuyla ilgili açıklamada bulunan, T&T Havalimanı İşletmeciliği İnşaat Sanayi ve Ticaret Şirketi Ltd Genel Müdürü Serhat Özçelik şunları söyledi;
“Girne Amerikan Üniversitesi’ne, öğrencilerimize ve akademisyenlerimize bu unutulmaz etkinliği yarattıkları için çok teşekkür ediyorum. Yolculardan aldığımız reaksiyonlar inanılmazdı ve çok pozitifti. Çok güzel geri dönüşümler aldık. Herşeyden önce Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti bir ada ülkesi, sanayimiz olmasada ülkemiz turizm ile geçiniyor. Yolcularımız genel olarak dinlenmeye geliyorlar. Ülkemize güzel bir giriş yapmalarını sağlamak ve eğlendirmenin ilk itibar olarak çok önemli olduğunu düşünmekteyim” dedi.
Konuyla ilgili açıklamada bulunan GAÜ Sahne sanatkarı Yüksekokulu Dans Bölümü Öğretim Üyesi Galip Emre uyguama öncesi şunları söyledi;

“Bugün herşeyden önce eğlenelim istiyoruz. Hem Girne Amerikan Üniversitesi hemde T&T Havalimanı İşletmeciliği İnşaat Sanayi ve Ticaret Şirketi Ltd ile güzel bir işbirliği oldu. Amacımız doğaçlama bir olayla buradaki yolcuları da dansımızın içine katabilmek ve aslında yorgunluklarını, bekleme anlarını eğlenceli bir hale getirmek. Yolcular oldukça şaşıracak ve bunu bizde merakla bekliyoruz. Bundan sonrada projemizin devamı gelecek. Tüm bu çalışmalarımıza T&T Ercan Havalimanı atmasforide eklenince çok güzel sonuçların ortaya çıkacağından şüphem yok” dedi.
 
Editör: TE Bilisim