Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ) 30’uncu Akademik yılında Global Barış ve Sağlık için Bir Olalım Sloganı ile ortak akıl çağrısı yapmaya hazırlanıyor.
GAÜ 30’uncu Akademik Yıl açılış törenine, Cumhurbaşkanı Dr. Derviş Eroğlu ile Türkiye Cumhuriyeti Lefkoşa Büyükelçi’si Halil İbrahim Akça’nın katılımı beklenirken, Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Hasan Taçoy, Milli Eğitim Bakanı Dr. Özdemir Berova ve Girne Kaymakamı Mehmet Envergil ve üst düzey devlet yetkilileri ile GAÜ Mütevelli Heyeti Başkanı Memduh Erdal, Kurucu Rektör ve Yöneticiler Kurulu Başkanı Serhat Akpınar, GAÜ CEO ‘su ve Yöneticiler Kurulu Başkan Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Asım Vehbi ve Başkan Yardımcıları Olgun Üstün, Cemile Esenyel yanında Rektör Vekili Prof. Dr. Sadık Ülker ile GAÜ küresel bilim ailesi ve öğrencileri katılacak.

GAÜ 30’UNCU YIL AÇILIŞ TÖRENİ HAVACILIK YÜKSEKOKULU VECİHİ HÜRKUŞ EĞİTİM BİNASI’NIN AÇILIŞI İLE BAŞLAYACAK
GAÜ 2014-2015 Akademik yılını “Küresel Barış ve Sağlık Yılı” ilan ederken, “Göklerin Hakimi Ol” sloganı ile yola çıkan GAÜ Havacılık Yüksekokulu Vecihi Hürkuş Eğitim Binası’nın açılışı akademik yıl açılış töreni öncesinde Devlet Erkanı, konuklar, akademik ve idari kadronun katılımı ile gerçekleşecek.
GAÜ MICROLIGHT HAVA EĞİTİM ARAÇLARI AKADEMİK YIL AÇILIŞ TÖRENİNDE PROTOKOLÜ SELAMLAYACAK
Geçtiğimiz günlerde İstanbul Dünya Ticaret Merkezi’nde gerçekleşen İstanbul Havacılık Eğitim fuarına damgasını vuran GAÜ Uluslararası Havacılık Akademisi, Microlight hava eğitim araçları ile Havacılık Yüksekokulu Vecihi Hürkuş Eğitim Binası’nın açılışının ardından paraşüt atlayışı ve selamlama geçişi yapacak.

ULUSLARARASI ÜNİVERSİTE BAŞKANLARI BİRLİĞİ YÖNETİM KURULU ÜYESİ VE AVUSTURYA UYGULAMALI BİLİMLER ÜNİVERSİTESİ REKTÖRÜ DR. GERALD REİSİNGER GAÜ 30.UNCU AKADEMİK YIL AÇILIŞ DERSİNİ VERECEK
Konuyla ilgili GAÜ’den yapılan açıklamada, 21 Ekim 2014 Salı günü saat 10:00’da GAÜ Havacılık Yüksekokulu Vecihi Hürkuş Eğitim Binası’nın açılışı ile başlayacak

olan Akademik yıl açılış töreni, “Yükseköğretim Olgusunun İçselleştirilmesi Açısından İşletme, Eğitim ve Araştırma; Bir Yukarı Avusturya Örneği"” konulu GAÜ 30’uncu Akademik yıl açılış dersinin Uluslararası Üniversite Başkanları Birliği Yönetim Kurulu Üyesi ve Avusturya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Rektörü Dr. Gerald Reisinger tarafından verilmesi ile devam edecek.
GAÜ KÜRESEL BİLM AİLESİ GİRNE KENTİ İLE EL ELE KORTEJ YÜRÜYÜŞÜ GERÇEKLEŞTİRECEK
Ayrıca, her yıl geleneksel olarak gerçekleştirilen kortej yürüyüşü bu yıl “GAÜ Girne Kenti ile El Ele” sloganı ile 21 Ekim 2014 Salı günü  
Editör: TE Bilisim