Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ) 27’inci yıl mezunları mezuniyet töreninin ardından Jasmine Court Hotelde düzenlenen muhteşem Gala gecesinde doyasıya eğlendi.
GAÜ 27. Mezuniyet Galasında mezun olan 625 öğrenci Üniversite Müzik grubunun müzik dinletisinin yanısıra, Türkiye’nin parlayan yıldızlarından olan MayDay Grubunun İnglizce ve Türkçe şarkılarıyla mezuniyetlerinin coşkusunu doyasıya yaşadı. Tören başında konuşma gerçekleştiren GAÜ Rektörü Prof. Dr. Yıldırım Öner, mezunlara iş hayatlarında başarılar dilerken, GAÜ’de kazandıkları tecrübelerin ve deneyimlerin ileriki hayatlarında çok işlerine yarayacağını hatırlatarak, Mezunları, hep birlik ve beraberlik içinde olması çağrısında bulundu.
Öğrencilik hayatları boyunca GAÜ’nün farklı birimlerinde Asistan olarak çalışan öğrencilere GAÜ Yöneticiler Kurulu Başkan Yardımcısı Olgun Üstün ve GAÜ Rektörü Prof. Dr. Yıldırım Öner tarafından teşekkür plaketi verildiği gecede, Asistan öğrenciler karşılaştıkları bu süprizden dolayı duygulu anlar yaşadı. Üstün yaptığı konuşmada, GAÜ TV, GAÜ FM, Karmi Haber Ajansı, Etkinlik Birimi, IT birmi ve Teknik Biriminde uzun yıllardır öğrenciliklerinin yanında gereçek personeli aratmıyacak şekilde çalıştıklarını, bu çalışma tempolarının gelecek hayatlarında iş bulmada çok yardımcı olacağını belirtti. Özverili çalışmalarından dolayı mezun asistanlara teşekkürlerini sunan Üstün, “GAÜ Ailesinin herzaman sizler gibi özverili çalışanlara ihtiyacı vardır” dedi.

Editör: TE Bilisim