GAÜ Kıbrıs Yerleşkesi Girne Kampüs’te biraraya gelen sporcular ve yönetim kurulu çifte kupa sevincini kutladı. Kutlamaya, GAÜ Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı Türkay Akpınar, Spor Koordinatörü Yrd. Doç. Dr. Muzaffer Doğgün ve takım oyuncuları katılarak, çifte kupa sevincini kutladılar.
Konuyla ililgi açıklamada bulunan GAÜ Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı Türkay Akpınar, takım oyuncularının göstermiş olduğu gayret ve inançlarından dolayı teşekkürlerini sunarak, sporcuların sonraki turnuvalarda daha üstün başarı ve sürekli şampiyonlukları gerçekleştireceklerine inandıklarını, bu süreçte büyük destekleri ile her zaman yanlarında olan GAÜ ailesine sonsuz teşekkürlerini sundu.

GAÜ Spor Koordinatörü Yrd. Doç. Dr. Muzaffer Doğgün yaptığı açıklamada eskrimden atletizmebirçok branşta GAÜ spor kuluplerinin ulusal ve uluslararası turnuva ve müsabakalarda KKTC’yi başarıyla temsil ettiği ifade ederek, GAÜ Masatenisi Takımının hedefinin uluslararası arenada dahafazla şampiyonluk elde etmek olduğunu ve buna inançlarının sonsuz olduğunu vurguladı.
 
Editör: TE Bilisim