GAÜ Mütevelli Heyeti Başkanı Memduh Erdal, GAÜ CEO’su ve Yöneticiler Kurulu Başkan Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Asım Vehbi, Yöneticiler Kurulu Başkan Yardımcısı Olgun Üstün, Kıbrıs Amerikan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yıldırım Öner, GAÜ Rektör Yardımcıları, Sağlık Spor Kültür Daire Başkanı Türkay Akpınar yanında akademik ve idari GAÜ küresel bilim ailesinin biraraya geldiği bayram resepsiyonu renkli görüntülere sahne oldu.

Kurban Bayramı resepsiyonunda konuşma yapan GAÜ CEO’su ve Yöneticiler Kurulu Başkan Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Asım Vehbi, bugünün kendileri için hem bayram öncesi arefe günü hemde 2014-2015 akademik yılının ilk günlerinden birisi olduğunu belirterek, yeni akademik yılının herkese başarı, sağlık, mutluluk ve güzel bir birliktelik getirmesini dilediğini söyledi. Vehbi ayrıca, bayramların önemine değinerek, aileler, arkadaşlar ve çalışma arkadaşları ile küskünlükler varsa eğer bir şarkıda da söylendiği gibi bazen sil baştan denmesi için bir fırsat olduğunu belirtti. Tüm GAÜ Küresel bilim ailesi ve müslüman aleminin Kurban Bayramını kutlayan Vehbi, herkese mutlu ve aileleri ile birlikte keyifli bir bayram geçirmelerini diledi.

Konuşamasının devamında Vehbi, yeni akademik yıl ile birlikte geçtimiz yıl 26 ülkende gelen akademisyen sayısının bu yıl 40’a yaklaştığını vurgulayarak, yeni akademik yıl ile birlikte 3 bine yakın yeni öğrencinin geldiğini ve öğrenci sayısının bu yıl 13bine yaklaştığını ifade etti. 2014-2015 akademik yılında daha büyük aile olduklarını belirten Vehbi, herkesin Kurban Bayramını kutladı.
 
Editör: TE Bilisim