Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yücel Acer, Girne Amerikan Üniversitesi'nin (GAÜ) davetlisi olarak geldiği Kıbrıs’ta iki üniversitenin işbirliği protokolü imzalaması konusunda görüşmelerde bulundu.
Görüşmelere Girne Amerikan Üniversitesi adına Yöneticiler Kurulu Başkan Yardımcısı,Doç. Dr. Asım Vehbi, Prof. Dr. Oğuz Karakartal ve Doç.Dr. Zafer Ağdelen katıldı.
Görüşmeden sonra yapılan ortak açıklamada Onsekiz Mart Üniversitesi ile Girne Amerikan Üniversitesi arasında bir süredir başlatılan işbirliği çalışmalarının gözden geçirildiği belirtildi.
Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yücel Acer, görüşmelerle ilgili olarak yaptığı açıklamada “Sadece genel çerçeve oluşturan işbirliği protokolü ile yetinmeyip özellikle Eğitim Fakültesi, Fen Edebiyat Fakültesi ve Tıp Fakültesi bünyesinde ortak çalışma alanları belirledik. Kararlaştırılan faaliyetlerin hayata geçirilmesi için yapılacak çalışmaları da planladık. Şimdi söz konusu fakültelerimiz sürece dahil olacaklar” dedi.
 
Editör: TE Bilisim