GAÜ’den yapılan açıklamaya göre, AS TV Medya Merkezi’nde düzenlenen protokol imza törenine, AS TV Medya Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Metin Şadi, GAÜ CEO’su ve Yöneticiler Kurulu Başkan Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Asım Vehbi katıldı.

Protokol imza töreninde konuşma yapan Vehbi, hem sektörler arası, hem de sektörler içerisinde işbirliklerinin çok önemli olduğunu vurguladı.

İşbirliğinin amacının kaynakları en verimli şekilde kullanılabilmesi olduğunu belirten Vehbi, kaynakları ve güçleri birleştirilerek sinerjiyi yaratmanın, verimli bir çalışma ve başarının oluşmasını sağlayacağını vurguladı.

Protokol, 5 yıllık bir dönemi kapsayacak ve AS TV Medya Grubu’nda , GAÜ öğrencilerine staj ve araştırma olanakları sağlanması, karşılıklı olarak yayın ve teknik personele yönelik hizmet içi kurslar düzenlenmesini içeriyor.

Protokol çerçevesinde, iki kurum arasında ortak yayınlar üretilecek ve bu amaçla bir ortak yapım komisyonu oluşturulacak, eğitim öğretim ve araştırmalar için yararlanılabilecek yazılı görsel işitsel malzeme ile teknik donanım karşılıklı olarak kullanılacak, bilimsel ve toplumsal amaçlı toplantıların düzenlenmesinde işbirliği yapılacak.

Bunun yanında protokol kapsamında GAÜ kanaat önderleri, AS TV programlarına görüşleri ve bilimsel çalışmaları ile katkı sağlayacak, sosyal ilişkiler de geliştirilecek.


Editör: TE Bilisim