Havacılık sektöründe oterite olmuş, dünya çapında markaların yer alacağı “Havacılık Eğitim Fuarı” bünyesinde boy gösterecek olan GAÜ, geleceğin pilotları ile biraraya geliyor. 17-18 Ekim 2014 tarihlerinde İstanbul Dünya Ticeret Merkezinde gerçekleşecek olan fuar’da çeşitli konferans, söyleşi ve yarışmaların gerçekleşeceği belirtilirken, havacılık sektörüne dair branşların fuar bünyesinde tanıtılacağı bildirilirken, fuar organizasyonu ile ilgli detaylı bilgiye ulaşmak için www.ifteistanbul.com adresine başvurulabileceği ifade edildi.

GAÜ KKTC’den Katılan Tek Üniversite
Konuyla iligli GAÜ’den yapılan açıklamada, 17-18 Ekim tarihleri arasında İstanbul Dünya Tİcaret Merkezinde düzenlenecek olan İstanbul Havacılık Eğitim fuarına GAÜ’nün, Uluslararası Havacılık Akademisi ile katılacağı belirtilirken, stant da GAÜ’ye ait microlight hava aracının da sergileneceği bildirildi. Ayrıca GAÜ Uluslararası Havacılık Akademisi’nin İstanbul Havacılık Eğitim Fuarına KKTC’den katılan tek üniversite olduğu vurgulandı.

Fuar bünyesinde Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü (SHGM) yetkililerinin konferans vereceği bildirilen açıklamada, SHGM’nin stand açarak, pilotaj ve havacılık hakkında sorulara yanıt vereceği belirtildi. Fuar bünyesinde gerçekleştirilecek konferans, söyleşi ve yarışmaların Radyo Viva’nın fuar alnınına kuracağı kabininden canlı yayın yapacağı belirtildi. Ayrıca fuara, havacılık eğitimi veren liselerin, Türk Hava Kuvvetleri’nin, Sivil Havacılık Derneklerinin ve Havacılık sektörünün lider kuruluşlarının katılacağı da ifade edildi.

Editör: TE Bilisim