Girne Amerikan Üniversitesi’nin (GAÜ) KKTC liselerinden mezun tüm öğrenci adaylarına yönelik düzenleyeceği kıtalararası GAÜ giriş ve burs sınavının 2’ncisi 6 Ağustos’ta yapılacak.

GAÜ’den verilen bilgiye göre, Kıbrıs Yerleşkesi Girne Kampüs’te 6 Ağustos Çarşamba günü saat 10.00’da düzenlenecek “2. GAÜ 2014 Giriş ve Burs Sınavı” ile öğrenci adayları kesintisiz yüzde 50, 75 ve 100 burslu eğitim hakkı kazanma ve Girne Amerikan Üniversitesi’nin kıtalararası kampüsleri İngiltere, Hong Kong ve ABD kampüslerinde öğrenim hakkı elde edecek.

“Yoğun talep üzerine” ikinci defa yapılacak sınava başvurular 5 Ağustos’a kadar sürecek.

KKTC liselerinden mezun öğrencilere yönelik Burs ve Giriş Sınavına girmek isteyen adayların KKTC veya TC kimlik kartlarının fotokopisi ve 2 adet vesikalık fotoğraf, sınava giriş kaydı için bulundukları liselere ya da Girne Kampüs Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı’na başvurmaları gerekiyor. Sınava giriş ücreti 50 TL olacak.

Burs ve Giriş Sınavı ile ilgili detaylı bilgi GAÜ Kıbrıs Yerleşkesi Girne Kampüs Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı ile www.gau.edu.tr adresi veya kayı[email protected] e-posta adresi ile 650 20 00 (dahili: 1185-1179-1221-1198) no’lu telefon numaralarından alınabilecek. 
Editör: TE Bilisim