Hayvanları Koruma haftasında planlanan kermes, hava şartları nedeniyle ertelenmesinin ardından büyük ilgi ve katılımla gerçekleşti. Korunmaya ve bakıma muhtaç sokak hayvanları için öğrenci velilerinin desteğiyle yapılan kermesten elde edilen gelir barınağa bağışlanarak, barınakta yaşayan hayvanların daha iyi koşullarda yaşaması için katkı koymak planlandı.

Kayıkçı : “Amacımız Doğaya ve Çevreye Karşı Duyarlı Bireyler Yetiştirmek”
Konuyla ilgili açıklamada bulunan Future Amerikan Kolej müdürü Sevim Kayıkcı, amaçlarının çocuklara doğa ve çevreye karşı duyarlılık kazandırmak olduğunu belirterek, ailelerinde desteği ile bunu gerçekleştirdiklerini vurguladı. Ayrıca çocukların hayvan sevgisini kazanmasının gelişimleri açısından çok büyük önem arz ettiğini dile getiren Kayıkcı, geleceğin doğa ve hayvan sevgisini benimsemiş başarılı bireyler yetiştirmenin başlıca prensipleri arasında olduğunu söyleyerek bu ve buna benzer proje ve organizasyonları sıklıkla gerçekleştirdiklerini belirtti.

Future Amerikan Kolej öğrencileri ve öğretmenleri evlerinden getirdikleri kek, börek ve yöresel tatlı satışının yanı sıra; kitap ve cd satışı gerçekleştirdi.
 
Editör: TE Bilisim