Limasol Türk Kooperatif Bankası ile Kıbrıs Türk Futbol Hakemler ve Gözlemciler Derneği arasındaki sigorta işbirliği protokoluna imzalar dün atıldı. LTKB Lefkoşa Merkez Bina Kültür Salonu’nda yer alan imza etkinliğinde, işbirliği protokoluna imzalar Limasol Türk Kooperatif Bankası Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Kemaler, KTFF Başkanı Hasan Sertoğlu, KTFHGD adına başkan Mehmet Özbilgehan ve Limasol Sigorta adına Genel Müdür Birtan Asker,tarafından atıldı.

Çok sayıda hakem, gözlemci ve spor basının hazır bulunduğu imza etkinliğinde konuşan LTKB Yönetim Krl. Bşk Hüseyin Kemaler, Kıbrıs Türk Hakemler ve Gözlemciler Derneği üyelerini bu yıl 5. kez sigortalamaktan banka olarak memnuniyet duyduklarını belirtti. Kemaler “ Limasol Bankası olarak 75. Kuruluş yılımızda futbolun olmazsa olmazı hakem camiasına bu yıl 5. Kez sigorta güvencesi sağlamaktan onur ve gurur duyuyoruz.Futbolun tüm paydaşlarına sorunsuz bir sezon diliyorum” şeklinde sözlerini tamamladı.
.
Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu Başkanı Hasan Sertoğlu, etkinlikte yaptığı konuşmada başkanlığa seçildiği yılda başlayan anlamlı işbirliği nedeniyle Limasol Bankası yöneticilerine teşekkür etti. Sertoğlu futbol camiasına 5 yıl gibi sponsorlukta uzun sayılacak bir süre destek veren ülkenin köklü ve güçlü bankası Limasol Türk Kooperatif Bankası ile Federasyon ve Hakemler Derneği olarak işbirliklerini sürdüreceklerini bildirdi.
Kıbrıs Türk Futbol Hakemler ve Gözlemciler Derneği Başkanı Mehmet Özbilgehan da ekonominin sıkıntılarla dolu dönemlerden geçtiğini anımsatarak böylesi dönemde 5 yıldır hakem ve gözlemci camiasına kucak açan Limasol Bankası ve ona bağlı Limasol Sigorta yöneticilerini kutladı. Özbilgehan camia olarak Limasol Bankası ile aile gibi olduklarını, bankanın derneğe ve üyelerine gösterdiği sıcak ve samimi ilgi ve alakaya içtenlikle teşekkür ederek sözlerini tamamladı.
Konuşmalar ve imza etkinliği sonrasında 1 yıllığına sigortalanan hakemlerin bazılarına sigorta poliçe takdimi yapıldı.Etkinlik toplu anı fotoğrafı ile sonlandı.Lha
 
Editör: TE Bilisim