Voleybol sporunun son dönemlerine damga vuran ve Türkiye de dahil birçok turnuvada şampiyonluklar yaşayan Yenierenköy takımı başarılarına bir yenisini daha ekledi.

Karpaz Gate Marina’nın sponsorluğu sonrasında başarı grafiği ciddi şekilde yükselen Yenierenköy voleybol takımları, kupaları toplamaya devam ediyor. Voleybol Genç Erkekler finalinde nefes kesen bir maçın ardından Doğu Akdeniz Üniversitesi’ni 3-2 yenen Yenierenköy Voleybol Genç Erkekler takımı seride durumu 2-1’e getirerek şampiyon oldu. Yenierenköy Genç Bayanlar ise KKTC Genç Bayanlar Voleybol Liginde ikinclik başarısını göstermişti.

Genç Erkekler’in final maçının ardından Karpaz Gate Marina’da misafir edilen takımlar, şampiyonluğu coşku ile kutladı.

Karpaz Gate Marina’nın desteği büyük

Ülkemize yaptığı değerli yatırım yanında özellikle Karpaz bölgesindeki sosyal sorumluluk projeleri ile dikkat çeken Karpaz Gate Marina, sporumuza da destek olarak, bir süre önce Yeni Erenköy Belediyesi Voleybol Spor Birliği çatısı altında spor yapan, yıldız kız, yıldız erkek, genç kız, genç erkek ve büyük bayan, büyük erkek takımlarının sponsorluğunu üstlenmişti.

Karpaz Gate Marina Ortaklar Temsilcisi ve CEO’su Liza Singer, bölgedeki yetenekli gençlerin kendilerini gösterebilmelerine olanak sağladıkları için mutluluk duyduklarını ifade ederek, yapmış oldukları desteğin ne kadar doğru olduğunu takımların elde ettiği başarılar sayesinde görmüş olmalarının memnuniyetini de yaşadıklarını ifade etti.
Yeni Erenköy Belediyesi Voleybol Spor Birliği Antrenörü Erdinç Serdahoğulları ise, 2013-14 voleybol sezonuna sancılı bir giriş yaptıklarını ancak sezon ortasına gelindiğinde Karpaz Gate Marina ile yapılan sponsorluk anlaşmasıyla geleceğe daha güvenle bakmaya başladıklarını ifade etti. Sezon sonuna gelindiğinde ise koyulan hedeflere ulaşmanın gururunu ve mutluluğunu yaşadıklarını söyleyen Serdahoğulları, "Bundan sonra Karpaz Gate Marina'nın desteği ile daha büyük hedeflere varmak için çalışmalar yoğunlaşarak devam edecektir" şeklinde konuştu.
 
Editör: TE Bilisim