CTP-BG Lefkoşa Türk Belediyesi Başkan adayı Kadri Fellahoğlu, sivil toplum örgütleri ziyaretleri kapsamında bugün TÜRK-SEN ve Kıbrıs Türk Emekliler Cemiyeti'ni ziyaret etti.

CTP-BG’den yapılan açıklamaya göre CTP-BG LTB Başkan adayı Kadri Fellahoğlu, ziyaretlerde yaptığı konuşmalarda belediyenin son iki dönemde popülist yaklaşımlarla batırıldığını ama kendilerinin göreve gelmeleri halinde enkaz edebiyatına sığınmadan belediyeyi ayağa kaldırmak için kolları sıvayacaklarını ifade etti.

LTB'yi bu hale getirenlerin yeniden göreve talip olmalarının bir anlam taşımadığını söyleyen Fellahoğlu, "UBP ve DP'nin yönetim anlayışı nedeniyle belediye batmıştır. Belediyeyi bu hale getiren anlayıştan kurtuluş beklemek anlamsızdır. Ben ve ekibim belediyeyi bu zihniyetten kurtarmak için yola çıktık" dedi.

AŞIRI BORÇLANMA VE İSTİHDAM…

Belediyenin bugün yaşadığı iki büyük sorunun aşırı borç ve kontrolsüz istihdama dayalı organizasyonsuzluk olduğunu kaydeden Fellahoğlu, aşırı borç yükünden dolayı belediyenin devlet katkısının tamamına yakınının özel bankalara verildiğini belirtti. Fellahoğlu, bu yüzden yeniden borç yapılandırılmasına gidilerek sendika ile varılacak uzlaşma çerçevesinde gelir-gider dengesi sağlanarak bu sorunların aşılabileceğini söyledi.

Editör: TE Bilisim