Lefkoşa Türk Belediyesi (LTB) Başkanı Kadri Fellahoğlu gençlerin spor ile daha fazla ilgilenmesini, çeşitli spor branşlarında kendilerini geliştirmelerini isteyerek, bu sayede hem bireysel gelişim, hem de sporun gelişiminin ivmesinin artacağını söyledi.

Fellahoğlu bugün (21 Ağustos Çarşamba) Göçmenköy Avcılık ve Atıcılık Birliği’ni kabul etti.

   Birlik başkanı Erhan Keser’in yanı sıra yönetim kurulu üyesi Gökhan Akar ve olimpik havalı silahlar sporcuları İnci Alper, Mustafa Kerimoğlu, Osman Kofalı, Cemal Ağaoğlu, Hasan Çavuşoğlu, Erdoğan Açıkgül, Mustafa Akmergiz, Cemal Alicik ve Hasan Bürkan Kütüküt görüşmede hazır bulundu.

 Keser sporcularının başarılarını anlattı

   Kabulde konuşan Göçmenköy Avcılık ve Atıcılık Birliği Başkanı Erhan Keser, Fellahoğlu’na yeni görevinde başarılar diledi. Keser olimpik havalı silahlar sporcularını Başkan Fellahoğlu’na tanıtarak, genç sporcuların aldıkları başarıları anlattı. Birliğin sorunlarını da dile getiren Keser, avcılık ve atıcılık sporunun önemine vurgu yaptı.

 Fellahoğlu’ndan tebrik ve nasihat

   LTB Başkanı Kadri Fellahoğlu’da kabulde yaptığı konuşmada başarılı ve genç sporcuları tebrik ederek başarılarının devamını diledi. Fellahoğlu, sporun gençlerin hayatındaki önemine vurgu yaparak “Sporun her yönden gelişim ve gençlerin spora yönelmeleri gençleri olumlu yönde etkileyecektir” dedi.

Editör: TE Bilisim