Lefkoşa Türk Belediyesi (LYB) Başkanı ve Cumhuriyetçi Türk Partisi - Birleşik Güçler (CTP-BG) LTB Başkan adayı Kadri Fellahoğlu ve beraberindeki belediye meclis üyesi adayları, Lefkoşa’da Asmaaltı bölgesini ziyaret etti.

CTP-BG’den yapılan açıklamaya göre, Fellahoğlu ve ekibine bölgeyi ziyaretinde CTP-BG Genel Sekreteri Kutlay Erk, CTP-BG MYK Üyesi ve Yerel Yönetimler Sorumlusu Hakan Kuntay ile Halkla İlişkiler ve İnsan Kaynakları Sekreteri Birikim Özgür eşlik etti. Cumartesi günü olması dolayısı ile turistlerin de yoğunlukta olduğu Asmaaltı’nda Fellahoğlu ve ekibi, hem vatandaşlarla sohbet etti hem de bölgedeki eksikleri yerinde inceledi.

Fellahoğlu ve belediye meclis üyesi adayları, Bereket Fırını’nın önünde buluşarak bölgedeki esnafı ziyaret etti, ardından da Büyük Han esnafı ziyaret edildi.

“SURLARİÇİ BİZİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ”

Ziyarette bir konuşma gerçekleştiren Kadri Fellahoğlu, Lefkoşa için Surlariçi’nin büyük önemi olduğunu ve bölgeyi canlandırmak için Yayalaştırma Projesi’ni hayata geçirdiklerini belirtti.

Surlariçi’nin büyük bir turizm potansiyeli olduğuna vurgu yapan Fellahoğlu, “Önümüzdeki 4 yıl içerisinde bu bölgedeki turist potansiyelini artırabilmek adına çeşitli projelerimiz olacak” dedi. 
Editör: TE Bilisim