CTP-BG LTB Başkan adayı Kadri Fellahoğlu ve Belediye Meclis üyesi adayları seçim çalışmaları kapsamında Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Hastanesi’ni ziyaret ederek hastane personeli ile görüştü. Fellahoğlu ve ekibi, göreve geldiklerinde Lefkoşa için ne yapacaklarını anlatarak personelin sorunlarını ve önerilerini dinledi. CTP-BG LTB Başkan adayı Kadri Fellahoğlu, Lefkoşa’nın UBP ve DP siyasi ittifakının yönetim anlayışı nedeniyle batırıldığına işaret ederek bu anlayışın halk sağlığını tehdit eden bir kent yarattığını ve Lefkoşalılara bunu layık görüldüğünü ifade etti.

8 NİSAN SABAHI TEMİZLİK İÇİN GÖREVDEYİZ

Lefkoşa’nın son dönemde çok kötü günler geçirdiğini hatırlatan Fellahoğlu, ülkenin başkentinin çöp kent haline dönüştürüldüğünü ve bunu yapan siyasi zihniyeti tarihin yazacağını söyledi. Sürdürülemez bir yapıda olan belediyeyi sürdürülebilir bir yapıya kavuşturmak için göreve talip olduklarını belirten Fellahoğlu, 8 Nisan sabahı Lefkoşa için normalleştirme sürecini halkın onayıyla başlatacaklarını ifade etti.

Normalleştirme sürecinin ardından Lefkoşa için yenilenme sürecini başlatacaklarını dile getiren Fellahoğlu, Lefkoşa’nın sağlıklı bir kent olması için ana hedeflerinin kentsel sağlık sorunlarına ayrıntılı bir politika ve planlama çözümü sunan Sağlıklı Kentler Proje’sini hayata geçirmek olacağını söyledi.

Editör: TE Bilisim