CTP’den yapılan yazılı açıklamaya göre, Fellahoğlu, işçilerle el ele, omuz omuza çalışarak Lefkoşa’yı yıldızlı belediyeler arasına taşıyacaklarını söyledi.

Bir yıllık kısa hizmet süresi içerisinde kimin nasıl çalıştığını herkesin bildiğini dile getiren Fellahoğlu, “LTB çalışanlarının geriye dönük alacaklarını ödedik. Sosyal Sigorta ve İhtiyat Sandığı primlerinin yatırılmasına ise önümüzdeki dört yıllık hizmet süremiz içerisinde özen göstereceğiz” dedi.

Geride kalan bir yılda iki yıllık hizmet verildiğini, yangın yerine dönen Lefkoşa’nın ateşini düşürdüklerini savunan Fellahoğlu, “Önümüzdeki dört yıl içerisinde de sekiz yıllık hizmet verecek ve ‘önce insan’ diyen politikamızla Lefkoşamızı yeniden yaşanabilir kentler, yıldızlı belediyeler arasına koyacağız. Bunu hep birlikte yapacağız. El ele, omuz omuza verip yapacağız” diye konuştu.

Sivil toplum örgütleri ile birlikte çalışarak Yapı Denetimi, Sağlık Taraması ve Engelsiz Park gibi projelerle ilklere imza attıklarını anlatan Kadri Fellahoğlu, Bisiklet Yolu, Hayvan Barınağı, Dereboyu Yolu gibi projeler yanında yağmur suyu drenaj sistemi, alt yapı ve asfaltlama çalışmalarına da önem vereceklerini söyledi.
Editör: TE Bilisim