Lefkoşa Türk Belediyesi (LTB) Başkanı Kadri Fallahoğlu dün (26-06-13) Çevre Koruma Vakfı (ÇEKOVA) Mütevelli Heyeti ve Yönetim Kurulu Başkanı Kenan Atakol ile Vakıf yönetim kurulu ile mütevelli heyeti üyelerini kabul etti.
Atakol: “Başkan Fellahoğlu görevini layıkıyle yerine getirecektir”
ÇEKOVA Başkanı Kenan Atakol ziyarette yaptığı konuşmada, Başkan Fellahoğlu’nun çok zor bir dönemde göreve geldiğini belirterek, Fellahoğlu’nu kutladı. “Başkan Fellahoğlu’nun üstlendiği bu görevi layıkıyla yerine getireceğine” eminim diyen Atakol, Lefkoşa halkının en kısa sürede hak ettiği hizmete kavuşacağına inanç belirtti.
Çevre sorununun ülkenin en büyük sorunu olduğuna vurgu yapan Atakol, ziyarette ayrıca dernek faaliyetleri ile ilgi olarak da bilgiler verdi.

Fellahoğlu: “LTB’yi bu sıkıntılı süreçten hep birlikte kurtaracağız”
LTB Başkanı Kadri Fellahoğlu, ÇEKOVA Başkanı Kenan Atakol ile Vakıf yönetim kurulu ile mütevelli heyeti üyelerinin ziyaretlerinden büyük mutluluk duyduğunu belirterek, teşekkür etti. Atakol’un ülkede çok önemli görevlerde bulunduğuna vurgu yapan Fellahoğlu, ÇEKOVA’yı çalışmalarından dolayı kutladı.
LTB’nin içinde bulunduğu durumla ilgili olarak da bilgiler veren Fellahoğlu, çok sıkıntılı bir dönemde Başkanlık görevini devraldığını yineleyerek şunları kaydetti:

“Belediyenin şuanda 33 milyon TL’lik geliri, 56 milyon TL’lik da personel gideri var. Bunun yanı sıra 120 bin TL’lik de borcu var. Tüm bu zorluklara rağmen bizler belediyeyi yaşatmaya çalışıyoruz. Bunu özverili bir şekilde çalışan belediye personelimizle, halkımızdan aldığımız destek ve anlayışla yapmaya çalışıyoruz. Bu zorlu süreçte sivil toplum örgütlerimizin yanı sıra iş adamlarımızdan da çok büyük destek görüyoruz.
Elbette herkesin bildiği gibi işimiz kolay değil ancak bunu mutlaka başaracağız. Belediyemizi istenen ve özlenen duruma getireceğiz”
 
Editör: TE Bilisim