Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu, Taekwondo Federasyonu’nun KKTC’yi hem içte, hem de dışarıda çok iyi temsil ettiğini belirtti.

Eroğlu, KKTC Taekwondo Federasyonu yeni yönetim kurulunu kabul etti. Cumhurbaşkanı Eroğlu, kabulde yaptığı konuşmada, başarılı çalışmalarından dolayı federasyonu tebrik etti. Eroğlu, federasyonun yeni yönetimine, şampiyona öncesinde çok önemli görev düştüğünü söyledi.

Kendi yağında kavrulan federasyonun eğittiği çocukların başarıdan başarıya koştuğuna dikkat çeken Eroğlu, her branştan sporcuların da başarı kazanmasını ve KKTC bayrağının uluslararası etkinliklerde dalgalanmasını temenni ettiklerini belirtti.

Eroğlu, “Siz ve sporcularınıza başarı diliyorum. Çalışanları ve çalıştıranları, başarılarından dolayı teşekkür ederim” dedi.

KKTC Taekwondo Federasyonu Başkanı Eyüp Zafer Gökbilen de konuşmasında, Uzakdoğu sporlarını içinde barındıran federasyonun yeni yönetiminin, kara kuşaklı hocalardan oluştuğuna işaret ederek, işlerini en iyi bilen insanlarla çalışmayı amaçladıklarını söyledi.

9. Dünya Taekwondo Şampiyonası’nın Haziran ayında KKTC’de yapılacak olmasından duyduğu gururu dile getiren Gökbilen, şampiyonaya katılımı engellemek için girişimlerde bulunan Rum tarafının girişimlerini durdurmaya çalıştıklarını belirtti.


Editör: TE Bilisim