Cumhurbaşkanı ve Bağımsız Cumhurbaşkanı Adayı Derviş Eroğlu, bugün, Gazimağusa suriçi bölgesini ziyaret ederek, esnafla bir araya geldi.

Cumhurbaşkanı Eroğlu’na ziyaretleri sırasında Çevre ve Doğal Kaymaklar Bakanı, DP-UG Gazimağusa Milletvekili Hakan Dinçyürek, UBP Genel Sekreteri ve Gazimağusa Milletvekili Sunat Atun, UBP Gazimağusa milletvekilleri Hamza Ersan Saner, Erdal Özcenk, Ahmet Kaşif, Dursun Oğuz, Vadili Belediye Başkanı Mehmet Adahan ve UBP Gazimağusa İlçe Başkanı Resmiye Canaltay eşlik etti.

Eroğlu’nun seçim bürosundan yapılan açıklamaya göre vatandaşlar, Eroğlu’na büyük sevgi ve ilgi gösterdi, destek belirtti.

Ziyaretleri sırasında Gazimağusa Suriçi bölgesi esnafıyla bir araya gelen Eroğlu, bölgede incelemelerde bulundu ve bölge halkının sorunlarını dinledi.

Eroğlu ayrıca, cumhurbaşkanlığı seçimleri ve Kıbrıs konusu hakkında bilgi verdi.

Cumhurbaşkanı Eroğlu, halkın nasıl bir çözüm istediğinin bilincinde olduğunu, Doğu Akdeniz’deki gelişmeleri de yakından takip ederek, Anavatan Türkiye ile uyum içinde bir sonuca ulaşmaya çalıştıklarını söyledi.

Eroğlu, kendisi için öncelikli olanın halkın çıkarı, düşünceleri ve desteği olduğunu belirterek, seçimlerin ilk turdan kazanılacağını, halkın nabzının bu yönde attığını kaydetti. 
Editör: TE Bilisim